Helyi közélet

2016.02.09. 15:53

Interjú: Bulyáki Zsolt

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Stereo Players oszlopos tagja Bulyáki Zsolt volt, akit VV Maci néven, a Való Világ 7. műsorból is ismerhetnek a nézők.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Stereo Players oszlopos tagja Bulyáki Zsolt volt, akit VV Maci néven, a Való Világ 7. műsorból is ismerhetnek a nézők.

Szabi: Mikor és hogyan kerültél közel a dj-zéshez?

Stereo Players - Bulyáki Zsolt: Kb. 13 éve dolgozom mint dj, gyerekorom óta, már a suli-buliknál kezdődött a szerelem a zene és köztem.

Szabi: Stereo Players néven szerzőtársaddal több saját zenét és remixet is készítettek már, mióta létezik a formáció és mit lehet tudnunk róla?

Stereo Players - Bulyáki Zsolt: Társammal Discovery & Plscb néven már 6 éve vagyunk egy formáció és 2012 ben alakultunk meg mint Stereo Players egy veretősebb stílusra váltva.

Szabi: Mikor várható friss megjelenés?

Stereo Players - Bulyáki Zsolt: Folyamatosan jönnek a friss Stereo Players megjelenések, jelenleg a Music fm műsorvezetőjével Cooky-val van közös dalunk, ami a MUSIC címre hallgat. És szinte hetente vagy két hetente jön új remix, és hamarosan jön az új közös dal Cooky-val.

Szabi: VV Maci néven a ValóVilág 7. szériájában, egy ország ismert meg. Mit adott számodra a műsor?

Stereo Players - Bulyáki Zsolt: A műsor sok kapcsolatot adott, rengeteg szeretetet, nyilván több támadási felületet, de ez Magyarországon már megszokott. Sok barátot kaptam a műsortól és néhány lehetőséget, amivel próbálok jól bánni.

Szabi: Tervek?

Stereo Players - Bulyáki Zsolt: A Stereo Players formációval minél magasabbra jutni. 2015-ben a legnagyobb dj gálán a Music Awardson már az Év felfedezettje jelöltjei között volt a formáció, idén pedig társamnak hála, az Év producerei között a Stereo Players. Ez nagyon nagy megtiszteltetés nekünk. Hála istennek sok helyre megyünk és csináljuk a Stereo Players bulikat. Sok meglepetést tartogatunk még a jövőben..., pl. az új dalunk egy olyan hangon fog megszólalni, akit az egész ország ismer és szeret, de a többi még titok.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában