Rekordgyorsaságban fogy a Take That új albuma

Megjelenésének első napján, hétfőn, több mint 235 ezer kelt el csak Nagy-Britanniában a Take That új albumából – derül ki a kedden nyilvánosságra hozott adatokból, amelyek azt mutatják, hogy a szigetországban a Progress (Fejlődés) című nagylemez az évszázad eddigi legkelendőbb albuma.

A Take That-hez idén 15 év után csatlakozott újra korábbi csapattagjuk, Robbie Williams, majd ismét öten vették fel a hétfőn megjelent albumot. A Take That másik négy tagja – Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange és Howard Donald – a brit X-Faktor vasárnap esti adásában léptek fel először újra öten Williams-szel és adták elő The Flood (Áradás) című dalukat.

A nagylemez-eladási adatok szerint az új Take That-lemez rögtön az első helyen nyit a brit albumlistán és egészen karácsonyig a csúcson marad.

A Take That új kislemeze, a “The Flood” viszont nem vette át a vezetést a legújabb brit slágerlistán: a dal “csupán” a második helyen nyitott és nem tudta letaszítani az első helyről Rihanna dalát, az “Only Girl (In The World)”-öt.

A brit fiúbanda jövő évi koncertturnéjára viszont októberben rekordgyorsasággal elfogytak a jegyek és lebénultak az internetes eladási rendszerek: az összes brit turnéra több mint egymillió jegy talált gazdára néhány óra alatt.
– Független Hírügynökség –