Helyi közélet

2013.09.20. 20:59

Helyi viszonyok, közvetlen kapcsolattartás

Alsózsolca, Felsőzsolca, Miskolc - A körzeti megbízottak elérhetőségének javítása érdekében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője mobiltelefont adott át a Felsőzsolcai Rendőrőrs alsózsolcai körzeti megbízottja részére.

Alsózsolca, Felsőzsolca, Miskolc - A körzeti megbízottak elérhetőségének javítása érdekében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője mobiltelefont adott át a Felsőzsolcai Rendőrőrs alsózsolcai körzeti megbízottja részére.Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőrfőkapitánya a helyi lakossággal való közvetlen kapcsolattartást biztosító technikai eszközt Molnár Zoltán r. főtörzsőrmester, körzeti megbízott részére a Felsőzsolcai Rendőrőrsön adta át. A mai naptól élő, közvetlenül hívható mobiltelefonszám: 06-20/428-39-48.

A 2013. szeptember 20-án megtartott átadási ünnepséget Csöbör Katalin Alsózsolca alpolgármestere, a térség országgyűlési képviselője is megtisztelte jelenlétével. A rendezvényen részt vett Bukszár Zsolt r. őrnagy, a Felsőzsolcai Rendőrőrs parancsnoka is.

Borsod-Abaúj-Zemplén az ország egyik legsűrűbben lakott megyéje. A megyében száz négyzetkilométerre 4,9 település jut, ami csaknem másfélszerese az országos átlagnak.

A körzeti megbízott személye és tevékenysége, a lakossággal való kapcsolattartása az utóbbi időben felértékelődött, hiszen ő ismeri igazán a helyi viszonyokat és a polgárok elsősorban tőle várják a különböző, közbiztonsággal kapcsolatos kérdések megoldását és rendezését.

Ezt a jogos állampolgári igényt felismerve Borsod-Abaúj-Zemplén Megye valamennyi települése körzeti megbízottak tevékenységével lefedett, akik a helyi viszonyok között saját személyükben testesítik meg és teszik állandóan elérhetővé a rendőrséget.

Az Alsózsolcai Körzeti Megbízotti Iroda feladatellátás szempontjából a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrséhez tartozik. Fő feladatuk az érintett településeken állandó rendőri jelenlét biztosítása, valamint a helyi lakossággal való folyamatos, közvetlen kapcsolattartás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában