Rejtély, miért erőszakolt a miskolci tanár…

Akt.:
Rejtély, miért erőszakolt a miskolci tanár…
© Forrás: RTL Klub
Miskolc – Munkahelyén nem volt gond a 82 éves nőt megerőszakoló miskolci tanárral. Az áldozat kórházban, az elkövető férfi előzetes letartóztatásban van. Akár tizenkét év börtönt is kaphat.

Az egyik miskolci szakiskola tanára (az iskolát az intézményvezető határozott kérésére nem nevesítjük – a szerk.) volt az az 56 éves férfi, aki jó egy hete hajnalban, az egyik Csabai kapui társasházban lakásába csábította, megverte, majd megerőszakolta 82 éves szomszédasszonyát. Mint írtuk, az idős nőt – gyalázatos tettének elkövetése után – hálóingben, mezítláb a ház előtti négysávos útra vitte, ahol a felezővonalon hagyta. Információink szerint maga az elkövető értesítette később a rendőrséget.

A megerőszakolt idős asszonyt súlyos zúzódásokkal azóta is kórházban ápolják, pontos állapotáról nem adhatnak felvilágosítást. A támadó férfit a rendőrök a bűncselekmény éjszakáján őrizetbe vették, a bíróság pedig 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte. Az indokok között szerepelt, hogy „figyelemmel pszichés állapotára feltételezhető, hogy szabadlábra kerülése esetén akár hasonló jellegű bűncselekményeket követhetne el”. Úgy informálódtunk, hogy elmeorvosi vizsgálatát is kezdeményezték. Akár tizenkét év börtönre is ítélhetik tettéért.

Az iskola elhatárolódik

Pénteken közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz annak az iskolának az igazgatója, ahol a férfi tanított. Mint írják: „Döbbenten állunk az események előtt, a férfi munkájával ugyanis maximálisan elégedettek vagyunk, feladatát mindig a legjobb tudása szerint látta el, semmilyen erőszakos cselekményre utaló magatartást nem tapasztaltunk intézményünkben. A bűncselekmény munkaidőn kívül történt, a pedagógus magánéletét érinti, így intézményünknek ehhez semmi köze nincs. A magánéletben elkövetett mindenféle cselekedetéért ő maga felel, az iskola nem vonható semmilyen módon felelősségre. A teljes tanári kar kiáll emellett a vélemény mellett, és teljes mértékben elhatárolódik a cselekménytől”.

– Szaniszló Bálint –


Videó: Tanárt gyanúsítanak a miskolci nemi erőszakkal

Miskolc – Egy szakiskola tanára az a férfi, aki egy hete hajnalban lakásába csábított, megvert, majd megerőszakolt egy 82 éves asszonyt Miskolcon. Az idős nőt hálóingben, mezítláb a ház előtti négysávos útra vitte, ahol a felezővonalon hagyta.

Videó: Megerőszakolta 82 éves szomszédját Miskolcon

Miskolc – Hajnalban magához hívta, megverte majd megerőszakolta 82 éves szomszédját egy 56 éves férfi Miskolcon. A magatehetetlen asszonyt ezután a ház előtt lévő négysávos út közepére vitte, és magára hagyta.

Megerőszakolta a nyolcvankét éves nénit Miskolcon

Miskolc – A férfi a ház előtt, az út közepén hagyta magatehetetlen áldozatát.

hirdetés
hirdet�s