Helyi közélet

2012.01.27. 08:07

Megkérdeztük: Tudott-e közlekedni a hótól?

Miskolc - Csütörtökön hamisítatlan tél köszöntött be Borsodba, hiszen megyeszerte erőteljesen havazott. Olvasóinkat kérdeztük, hogy okozott-e gondot számukra a hóesés.

Miskolc - Csütörtökön hamisítatlan tél köszöntött be Borsodba, hiszen megyeszerte erőteljesen havazott. Olvasóinkat kérdeztük, hogy okozott-e gondot számukra a hóesés.Cossutáné Takács Julianna: „Korán reggel jöttem a belvárosi munkahelyemre a Berekaljáról, járt a hókotró, a 67-es busz is időben érkezett.”

Tiszócziné Szabó Zsuzsa: „Az Avasról indultam 6.50-kor. Akkor jött éppen a Kazinczy Iskola felől felfele a hókotró. A megállóból szépen el volt takarítva a hó. A busz nem csúszkált, a menetideje legfeljebb két perccel volt hosszabb, időben érkeztem a munkahelyemre.”

Mazugné Győrffy Tünde: „Diósgyőrtől gyalog jövök, itt még nem tolták el a havat az útról, nagyon balesetveszélyes, pedig buszok is járnak errefelé.”

Török Zsoltot a Magyar Posta gépkocsijának volánja mellől kérdeztük: „A buszok útvonala már el van takarítva, a többi nem. Kora reggel a Plazánál összement két autó, az egyik épp egy rabszállító volt. Gondolom abban is szerepet játszott a síkos út.”

Vincze István Bőcsről jött autóval: „A főutak rendben vannak, de a belvárosi parkolók és a járdák csúszósak, havasak, latyakosak.”

Marosán Annamária: „A Corvinon a járdán alig lehet közlekedni, kész életveszély, főleg az időseknek.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában