Nagyvilág

2011.06.25. 18:03

Vicces ujj pingák

<p>Egy ujj, toll, vagy ceruza, esetleg egyéb kellékek és jó adag kreativitás, a végeredmény garantált hasfogás.</p>

A festészet szinte minden generációt magával ragadott, a barlangrajzoktól kezdve Leonardóig, a testfestőkről már nem is beszélve. A soron következő képek azonban nem művészi céllal, pusztán a humor kedvéért jöttek létre.

A vicces ujjbegy pingálások garantáltan mosolyt fakasztanak, a különböző élethelyzetbe állított és egyéniséggel, személyiséggel felruházott ujjak között találunk Mario-t, fürdőző-lazító ujjat, sőt gonosz gyilkos ujjat is. Ezek után ki ment el vadászni, ki lőtte meg és ki vitte hova?


Kesslers Knigge nevét már többen ismerhetik hasonló videóból. Most megmutatja, hogy mit nem szabad csinálni utasként vezetés közben. Jellemző rá a szituációk eltúlzása, mégis magukra ismerhetnek többen. Talán ezért szeretik.

Esések, baklövések, vicces pillanatok. Ha egy kis felüdülésre vágyik, vagy csak szereti az ilyen és ehhez hasonló megismételhetetlen pillanatokat, akkor nézze meg ezt az összeállítást!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!