“Régen rossz, ha valaki csak február közepén mutatja ki az érzéseit a társa felé”

“Régen rossz, ha valaki csak február közepén mutatja ki az érzéseit a társa felé”
© Illusztráció: Getty Images
Debrecen – Az utcai embereit kérdeztük, mi a véleményük a Valentin-napról.

– Azzal nincs bajom, hogy a tengerentúlról beszivárgott ez a szokás, de én nem ünneplem, mert szerintem az emberek máskor is ugyanúgy szeretik a párjukat, mint február 14-én – válaszolta Bernáth Fanni.

Bernáth Fanni Bernáth Fanni ©

– Örülök, hogy átvettük ezt a napot, jó, hogy van egy alkalom, amikor megünnepelhetik a párok, hogy együtt vannak. Persze, akik egyedül vannak, elképzelhető, hogy egész más erről a véleményük – mondta Kiss János.

kiss-janos-megunnepelhetik-hogy-egyutt-v Kiss János ©

Katona Krisztina számára olyan az egész, mint a halottak napja, vagyis meg van szabva egy alkalom, amikor mindenki kötelezően megemlékezik a szerelemről. Ő ehelyett szívesebben ünnepli a párjával az évfordulójukat.

Katona Krisztina Katona Krisztina ©

– Úgy érzem, ez az egész egy felkapott marketing. Egy amerikai találmány, amelyre nem mondom, hogy rossz, de ne csak ezen az egy napon ünnepeljük a szerelmet! – véli Aranyics Richárd.

Aranyics Richárd Aranyics Richárd ©

– Nem szabadna ezt a napot erőltetni, gyakorlatilag lenyomják a torkunkon. Mi direkt nem is tartjuk, mert akit szeretünk, azt bármely nap meglephetjük valami kedvességgel – jelentette ki Nagygyörgy Adél.

Nagygyörgy Adél Nagygyörgy Adél ©

A Valentin-napozás helyett Kiss Bence Dávid moziba megy a barátnőjével. Amondó, régen rossz, ha valaki csak február közepén mutatja ki az érzéseit a társa felé.

Kiss Bence Dávid Kiss Bence Dávid ©

HBN | Fotók: Derencsényi István