Friss hírek

2010.05.05. 14:26

Az UEFA vizsgálja a DVSC-Young Boys párharcot - Nemzeti Sport

<p>Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) vizsgálja a DVSC 2008-as, Young Boys elleni UEFA-kupa-mérkõzését - értesült a Nemzeti Sport. A napilap információi szerint az európai szövetség megbízottjai Bécsben már kikérdezték a debreceni labdarúgócsapat néhány játékosát a svájci együttes elleni párharccal kapcsolatban. A Debrecen a svájci Young Boys otthonában 4-1-re kapott ki az UEFA-kupa selejtezõjében, majd a visszavágón 3-2-es vereséget szenvedett. Bartha Csaba debreceni sportigazgató a sportlapnak nem cáfolta, de nem is erõsítette meg a hírt, annyit mondott, hogy a pénteki rangadó elõtt nem kívánnak ezzel az üggyel foglalkozni.</p>

A tavaly õsszel Németországban kirobbanó fogadási botrányban - a bochumi ügyészségtõl származó információk szerint - magyar bajnokik is érintettek lehet. Az UEFA hivatalosan eddig egyetlen magyar csapat meccse, a Fenerbahce-Budapest Honvéd (5-1) Európa Liga selejtezõ kapcsán jelentette be, hogy vizsgálatot folytat a fogadási botránnyal összefüggésben. Az ügyben Magyarországon a Nemzeti Nyomozó Iroda is vizsgálódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!