Friss hírek

2010.02.10. 09:39

Madonna, Beyonce és sztárok sokasága Rióban, a karneválra várva

<p>Megérkezett kedden Madonna Rio de Janeiróba, ahová rengeteg hírességet várnak a héten kezdõdõ karneválra. Az 51 éves amerikai énekesnõt, aki a gyerekeivel érkezett a brazil nagyvárosba, sikoltozva várták rajongói az Ipanema tengerpartnál lévõ és a gazdagok körében kedvelt szállodánál - közölte a Globo, brazil hírportál.</p>

A hotelnél összegyûlt rajongók dupla örömre vártak, hiszen Madonna mellett egy másik énekes sztár is bejelentkezett: Beyonce, aki a karnevál elõtti hangulat forrósítja fel latin-amerikai turnéján. Az idei karnevált különlegességnek szánják a szervezõk, hiszen Madonna és Beyonce mellett meghívták Alicia Keys-t és Paris Hiltont is - közölte a sztárfigyelõ hírportál, Ofuxico. Az O Dia címû lap szerint viszont lemondta részvételét bokros teendõkre hivatkozva Leonardo DiCaprio és Lindsay Lohan.

Madonna nem csak kikapcsolódni jött a karneváli nagyvárosba. Gyereksegély szervezete, a Success for Kids kampánya keretében szerdán Sao Paolóba utazik, hogy adományokat gyûjtsön. Pénteken tér vissza Rióba brazil politikusok kíséretében, majd irány a karnevál, amelynek hangulata vasárnap és a jövõ hét hétfõn éjszaka éri el a tetõpontját, ekkor lépnek fel ugyanis a szamba-iskolák. Madonna és a többi híresség egy külön VIP-páholyban nézheti végig a parádét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!