Recycle – Film(videó)-készítő pályázat

Akt.:
Recycle – Film(videó)-készítő pályázat
A Miskolc Térségi Konzorcium alkotói pályázatot hirdet a településein élő középiskolások számára.

logofent

 

Recycle – Film(videó)-készítő pályázat

 

Témája: Válogatni jó! Vagy szükséges rossz?

A filmkészítő pályázat célja, hogy a diákok 2-5 perces kisfilmben megjeleníthessék, elmondhassák véleményüket az életüket szükségszerűen „végigkísérő” hulladékkezelési, használati és megelőzési szokásokról, s megismertessék ötleteiket, hogyan minimalizálnák a családokra, településekre nehezedő egyre nagyobb környezeti terhet.

Az alkotásokat a www.valogatnijo.hu honlapon megadott módon kell feltölteni. A feltöltött alkotások linkjét, a kategóriát, nevet, címet (iskolát), a felkészítő tanár nevét, e-mail címét, telefonszámát az Ökológiai Intézet Alapítványhoz (3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet.) kérjük e-mailen eljuttatni: iroda@ecolinst.hu
A pályaműveket háromtagú szakmai zsűri értékeli. A pályázathoz ötleteket és ismereteket lehet szerezni a Válogatni jó! Facebook oldalon és a www.valogatnijo.hu honlapon, ahol az érintett települések listája is megtalálható.

 

Pályázók köre: középiskolás diákok (14-18 év között)

 

Díjazás: 1-3. helyezett: Napelemes telefontöltő, 10 ezer Ft értékű ajándékutalvány újrahasznosított termékek vásárlására, és 5 ezer Ft értékű bónusz belépő a miskolci Helynekem Kulturális Tér és Szórakozóhelyre. 4-10. helyezett: bónusz belépő a miskolci Helynekem Kulturális Tér és Szórakozóhelyre. 5 ezer Ft értékű háztartászöldítő ajándékcsomag.

Az 1-3. helyezést elért diákok felkészítő tanárai számára 5 ezer Ft értékű háztartászöldítő ajándékcsomag.

 

Határidő: 2014. október 15. (szerda)

 

További tájékoztatás: Környezeti Tanácsadó Iroda: iroda@ecolinst.hu, 46/505-768.

 

Projektazonosító: KEOP-1.1.1./B/10-11-2011-0001

logolent

 

 

 

 

 

 

.