Friss hírek

2009.11.09. 19:09

Hármas gyilkosság Tompán - segít az önkormányzat

<p>A család - átmeneti jelleggel - díjmentes önkormányzati bérlakást, a két félárván maradt gyermek pedig közétkezési és kollégiumi díjtámogatást kap a tompai önkormányzattól - errõl döntött hétfõn rendkívüli közgyûlésen a helyi képviselõtestület. A település a temetési költségekhez további 400 ezer forint visszatérítendõ támogatást ad.</p>

Tompa polgármestere, Belágyi Mihály a Független Hírügynökségnek elmondta: vissza nem térítendõ támogatás nyújtására nem volt lehetõsége az önkormányzatnak. A megítélt támogatást vagy részletekben kell visszafizetni, vagy pedig a hagyatéki eljáráson hagyatéki teherként fog megjelenni.

Koponyatörés és agyzúzódás okozta mindhárom áldozat halálát Tompán - derült ki a hétfõn elvégzett boncolás jegyzõkönyvébõl - tudta meg a Független Hírügynökség. A rendõrök a család kapcsolatrendszerét derítik fel, olyan összefüggések után kutatnak, amelyek indítékai lehetnek a támadásnak. A hat napja brutális körülmények között meggyilkolt idõs házaspárt és lányukat szerdán temetik el a kelebiai temetõben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!