Rápörgetünk október utolsó hétvégéjére: megmutatjuk, hol bulizz!

Akt.:
Rápörgetünk október utolsó hétvégéjére: megmutatjuk, hol bulizz!
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel vár a hétvégén Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza? Íme rengeteg remek program a következő pár napra, amelyekből természetesen a Halloween partyk sem maradhatnak ki.

Debrecen

2017. október 27., péntek

16.00 Halloween a Rocksuliban

A Tolvaj és a Tordai Duó indítja be a hátvégét a Rockyban.

20.00 Buggz Bunny a Club Akusztikban

A Club Akusztik színpadán a Buggz Bunny A zenekar 2002 óta létezik.. a jelenlegi tagok 2017-ben a folytatás mellett döntöttek. Leginkább saját számokat játszanak, a zenéjük vidám, kicsit rockos-popos-funkys. Ezen stílusokban kalandozva megpróbálják az őket leginkább inspiráló dolgokat a saját ízlésük szerint összegyúrni.

20.00 Barabás Lőrinc és a Synema a Nagyerdei Víztoronyban

Barabás Lőrinc trombitás-zeneszerző egyedi műsora a 2015-ben megjelent Elevator Dance Music és a 2013-ban megjelent Sastra című lemezek koncepcióira épül. A művész billentyűkön, trombitán és laptopon egyedül szólaltatja meg dalait, feldolgozásait. A groove-os, ritmusos tánczenétől a komolyzenei utalásokig a hangszínek és stílusok egyvelege, a ritmikus témák, arpeggiok egy sokoldalú zenei előadássá állnak össze. Mindez egy jazz-zenész kíváncsi szűrőjén keresztül. Az élő vizuális háttérért Karcis Gábor felel.

21.00 Trouble Time az Incognito Clubban

Hosszú idő után újra Debrecenben. Műsoron klasszikus és modern blues rock Gary Clark Jr-tól Gary Moore-on át egészen a Rival Sons-ig.

21.00 Cloud 9+ / Debrec’N’Bass a Roncsbárban

Debrecen és környéke, készen álltok? Cloud 9+/Debrec’N’Bass a Roncsbárban péntek este!

23.00 R&B Allstars Party a Butiq-ban

Újra a legnagyobb R&B slágerek egész éjjel a Butiq-ban! A lemezjátszóknál Dj Németi és Dj Tokai.

2017. október 28., szombat

19.00 Heartkiller Halloween Party a Kosárban

Szombaton a kemény, de dallamos metal és rock muzsikától lesz hangos a debreceni SIKK Klub. A Halloween ünnep őse a pogány kelta boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe a samhain volt október 31-én, amely egy kelta halálisten, a druidák istene Crom Cruach kultuszában gyökerezik. A hangulat fokozása érdekében mindenkit jelmezben, kifestve vagy maszkban várnak!

20.00 Folkfonics a Nagyerdei Víztoronyban

Népdal és irodalom fúziója alternatív Funk-Pop-Swing köntösben.

20.00 Sex Action / Wyrfarkas / Bad Habit a Roncsbárban

A legendás Sex Action zenekar visszatér Kelet-Magyarország rockfővárosába, Debrecenbe.

20.00 Czirják Csaba Trió az Incognito Clubban

Czirják Csaba legújabb formációja 2017 elején alakult, melyben Csaba zenésztársai a 20-as generáció magasan képzett zenészei. Műsorukon a jazz tradíciók tiszteletének jeleként jazz standard-eket is hallhatunk, de főbb irány vonalként a saját zene kerül előtérbe ami mélyen táplálkozik a bartóki és népzenei hagyományokból, alkalmanként pedig a fúziósabb hatású jazz-rockos elemek is megjelennek.

21.00 Halloweeni Retro Party a Kaptár Klubban

“Ki itt belépész, hagyj fel minden reménnyel!” Felrázzák még a holtakat is! Halloween-i hangulatban várják a kedves vendégeket egy jó hangulatú, pörgős retro partyra, melyen Halloween-jelmezverseny is lesz!

23.00 Butiq XXL a Base-ben

A nagysikerű Butiq XXL programsorozat következő állomása a BASE Club-ban kerül megrendezésre! Az est vendége AMIR GROOVE (UK), aki Ibiza és London után Debtrecen legújabb klubjában a BASE-ben pörgeti kedvenc house és tech-house lemezeit! A hazai élvonalat Petek Makto aka. Dandy, és a házigazda Németi képviseli.


Miskolc

2017. október 27., péntek

Totpeti + live conga & trumpet a Stamp Clubban

Péntek este Dj Totpetivel indul a bulihétvége a miskolci Stamp Club 2-ben.

19.00 Rúzsa Magdi a Művészetek Házában

Egy kislány játszik a poros padláson. Nagymamája nyikorgó ládájában talál egy tükröt és egy rúzst. Ahogy kifesti kicsi száját, és a tükörbe néz, egyszercsak híres, nagy énekesnőként látja magát, aki egy este majd csillogva áll a rivalda fényében. Ez az est elérkezett. Az egykori kislány rúzsa idefesti elénk az álmok és a valóság énekesnőjét: ő Magdaléna!

Rúzsa Magdi átváltozik, és Magdalénaként lép a színpadra, hogy őszinte hangon meséljen ismeretlen életéről dalokban és történetekben. A nagy slágerek, az új vagy újrafelfedezésre kerülő dalok különleges alkalmat teremtenek arra, hogy a nagyszerű énekesnő új oldaláról mutatkozzon be.
Ismerős sztár, meglepő műfajban, szokatlan őszinteséggel: ez a meglepetések estje lesz…

20.00 AWS / Fatal Error / Kies a Corner Stage-ben

20.00 Király Viktor a Helynekemben, vendég: Király Linda

Király Viktor énekes, dalszerző, a negyedik Megasztár-sorozat győztese, a 2008-as “Év Hangja” először a Helynekem színpadán! A nagyszerű csapat fúvósokkal kiegészülve lép a klub színpadára, valamint a csodás hangú énekesnő, Király Linda is emeli az est fényét!

20.00 Dinamit az Ady Endre Művelődési Házban

A Dinamit 1979-ben alakult supergroupként: Vikidál Gyula a P. Mobilból, Németh Alajos a Miniből, Szűcs Antal Gábor, Papp Gyula és Németh Gábor a Skorpióból érkezett. Két albumot készítettek (a másodikat már kétgitáros felállásban – Lugosi Lászlóval a Beatricéből), továbbá két kislemezt. 1981 végén a Dinamit feloszlott… 28 év hallgatás után 2009-ben bejelentették az együttes újjáalakulását, új énekessel és basszusgitárossal. 2010-ben új stúdióalbummal jelentkeztek, amely a Rockinform magazin mellékleteként jelent meg. 2014-ben Rudán Joe csatlakozásával egy rövid ideig 2 énekese volt a zenekarnak, majd Kálmán György távozott a csapatból.

22.00 Yamina a Rockwellben

“Remember To Summer” – Miskolcon! Egy éjszaka ahol együtt idézzük fel a NYÁR emlékeit! Felkészültél Miskolc? Ez ütni fog!

2017. október 28., szombat

DJ Kameny a Stamp Clubban

Táncőrület DJ Kamenyvel a Stamp Clubban Miskolc belvárosában, a villanyrendőrnél!

20.00 Halloween Party Thief Astro-val a Collins Clubban

Szombaton egy fergeteges Halloween partira csábítanak a Collins Clubba. Érkezz jelmezben és a jutalmad sem marad el!

22.00 Video Disco a Helynekemben

Szombaton Video Disco a Helynekeben, a lemezjátszónál: Dj Bordee.

22.00 UV Party a Rockwellben

Az UV Black Light bemutatja: UV party a Rockwell Klubban Miskolcon. A legszínesebb éjszakán minden októberi születésű vendégnek ajándékkal kedveskednek.


Nyíregyháza

2017. október 27., péntek

20.00 Nyíregyházi Zenekarok Parádéja a Hajóclubban

Három tehetséges nyíregyházi zenekar koncertje a Hajó gépházában! Egész este színvonalas zenére bulizhatsz! Rock és Rock and roll hajnalig!

2017. október 28., szombat

21.00 Kocsis Janika az Elex Clubban

Hatalmas buliba hív a az Elex Club Nyíregyházán Kocsis Janika főszereplésével!

21.00 Girls Night Out a Mamma Miában

Egy varázslatos éjszaka ami a nyíregyházi csajokról szól. Az éjszaka ami magával ragad, ráadásul ha nyíregyházi csajszi vagy, a belépésed éjfélig ingyenes. SEXY R’n’B zene a popsi rázáshoz, Retro zene a féktelen bulizáshoz. Ha lemaradsz, kimaradsz, gyere el Te is!