Rangadó Tuzséron

Két megyei derbit rendeznek a 10. fordulóban: a Rakamaz a szakolyiakat fogadja, míg a rangadón a Sényő Tuzsérra látogat.

Szombat

Mátészalka (15.)–Mád (10.)

Tóth Zoltán, mátészalkai edző: – Igazi egyérintős játék volt a hétvégi mérkőzésünkön, csak az volt baj, hogy egyszer mi értünk a labdához, egyszer pedig az ellenfél… Két új román játékosunk premierje várható a hétvégén, bízom benne, hogy valóban erősítést jelentenek majd, és most már megindulunk felfelé.

Vasárnap

Rakamaz (1.)–Szakoly (16.)

Brekk János, rakamazi edző: – Mi vagyunk az esélyesek, de ez nem tesz bennünket elbizakodottá, hiszen az ilyen mérkőzéseknek is megvan a maga buktatója. Éppen ezért úgy készültünk, mint egy vérbeli megyei rangadóra, melyen Ádámszki eltiltás, Szilágyi és Riczu sérülés miatt nem játszhat.

Csoma Dezső, szakolyi szakmai tanácsadó: – Vasárnap nem érdemeltünk vereséget, mivel a szerencse sem pártolt bennünket. Számunkra minden mérkőzés nagyon fontos, szeretnénk már pontot, pontokat gyűjteni. A Rakamaz rutinos játékosokból álló jó csapat, de lehetetlen nem létezik. Szabó Mihály és Gráf sárga lapok miatt nem játszhat.

Tuzsér Erdért SE (3.)–Volán-Sényő (5.)

Révész Attila, tuzséri edző: – Újabb nehéz mérkőzés előtt állunk a már-már szokásosnak mondható problémáinkkal együtt. Azt gondolom, ha az elmúlt heti teljesítményünket meg tudjuk ismételni, akkor a remek Sényő ellen is győzelmi esélyeink lehetnek.

Rubóczki Tibor, sényői játékos-edző: – A Tuzsér évek óta együtt játszó csapat, mi viszont vérfrissítésen estünk át, ráadásul amolyan mumuscsapat az ellenfél. Bízom benne, hogy ennek a rossz sorozatnak vége szakad, és bár a Tuzsér az esélyesebb, nem feltartott kézzel lépünk ellene pályára.

Ibrány (2.)–Hajdúböszörmény (11.)

Németh Károly, ibrányi edző: – Sötét lónak számít az ellenfél, amely gyengébb kezdés után kezd magára találni, és elég szoros mérkőzéseket játszik az élmezőny tagjaival is. Mi az eltiltott Nagy Sándor valamint a sérült Szilágyi és Vattai nélkül lépünk pályára, de bízom benne, hogy a lendületünk megmarad.

Balkány (7.)–Szirmabesenyő (13.)

Mirgai László, balkányi edző: – Remélem, hazai pályán sikerül újra nyernünk, és feledtetnünk a múlt heti kisiklást. Fontos, hogy a legutóbbihoz hasonló egyéni hibákat nem követhetünk el, mert súlyos árat kell érte fizetnünk.

– Bodnár Tibor –