Randivacsorák női és férfi szemmel a VIASAT3-on

Akt.:
Randivacsorák női és férfi szemmel a VIASAT3-on
© Chili vagy Mango, november 23-tól a VIASAT3 műsorán.
Nőcsábász gasztrokritikus, lisztre (is) érzékeny cukrász-jelölt leányzó, randivacsorák mulatságos és fura szituációkkal – ez a VIASAT3 műsorán november 23-án debütáló Chili vagy Mango alapsztorija.

A sorozat két főszereplője Lili, a szende cukrászlány (Michl Júlia) és Zénó, a nőcsábász ételkritikus (Poroszlay Kristóf), akik minden epizódban egy randi-vacsorán találják magukat, a nézők pedig felváltva követhetik a két főhős pofára esésekkel vagy katasztrofális végkifejlettel tarkított társkereső történeteit. Zénó, a 28 éves ételkritikus a siker fia. Az ízletes falatoknál csak egyet szeret jobban: a nőket. Adott hát az egyenlet, kellemest a hasznossal, minden étteremszemle legyen egyben egy randi is. Persze a vadászösztön mögött ott lapul a titok: különféle bugyikban kutatja az egyéniségét és a lelke mélyén attól retteg, hogy egyszer rá is lecsap a szerelem.

 

Lili 21 éves, bájosan szép értelmiségi lány, akibe harangszóra szeretnek bele a legkülönbözőbb férfiak, de ő ezt diplomatikusan figyelmen kívül hagyja. Hősnőnk a méltán híres Dobos család legkisebb lánya, így hát – mióta az eszét tudja – cukrász akar lenni. Nem csoda hát, hogy sorscsapásként éli meg a sorozat elején diagnosztizált lisztérzékenységét. Célja, hogy továbbra is a legínycsiklandóbb falatok közt maradjon, ezért végigjárja a gluténmentes univerzum összes kegyhelyét. Persze minden alkalomra kell egy szakavatott férfi, aki segíti őt. A probléma csak az, hogy a „lovagok” egészen más céllal érkeznek, mint a mit sem sejtő naiva…

 

Lili számára már-már úgy tűnik, nem is léteznek normális pasik, míg végül egy duplarandin össze nem fut a sármos Zénóval. Hőseink rögtön erős vonzalmat éreznek egymás iránt, de közben sejtésük sincs arról, hogy kicsoda a másik. Lili ugyanis gyűlöli a hírhedt ételkritikust, aki kegyetlenül lehordta cukrászdájukat. A gasztropunk Zénó hamar rájön arra, hogy a bájos Lili a Dobos család tagja, ezért megpróbálja eltitkolni, hogy ki is ő valójában. Azonban fantázia és variációk ide vagy oda, ő sem kerülheti el az elkerülhetetlent: az igazságra fény derül…

 

A Chili vagy Mango filmprodukció eredeti ötlete Ipacs Gergelytől és Lőrincz Nándortól származik, akik közösen dolgozták ki a rövid jelenetekre és közeli képekre építő formátumot. A sorozat további szereplői: Fullajtár Andrea, Réti Adrienn, Keresztes Tamás, Trokán Nóra, Stefanovics Angéla, Kovács Lehel.

 

Chili vagy Mango – november 23-tól öt napon át a VIASAT3 műsorán!

 

Fullajtar_Andrea
Fullajtár Andrea

 

Trokan_Nora
Trokán Nóra

 

Reti_Adrienn
Réti Adrienn

 

Stefanovics_Angela
Stefanovics Angélahirdetés


hirdet�s