Helyi közélet

2015.11.27. 10:55

Miskolcon a lappföldi Mikulás

Miskolc - Joulupukki, ahogy a finnek hívják őt, a lappföldi városból, Rovaniemiből repült a miskolctapolcai Avalon Parkba.

Miskolc - Joulupukki, ahogy a finnek hívják őt, a lappföldi városból, Rovaniemiből repült a miskolctapolcai Avalon Parkba.

A Halloween-heti programok és a Márton-napi libafinomságok kóstolása után is egyedi kikapcsolódási lehetőséggel várja az Avalon Park a vendégeit. Miskolctapolcán, a Bükk szívében felépült családi szórakoztató- és élménypark jóvoltából felejthetetlen és egyedülálló programban lesz része a kilátogató családoknak, gyerekeknek. Mától kezdve – mindennap – egészen december 20-ig találkozhatnak a finn fehér szakállúval, Joulupukkival, valóra váltva ezzel sok gyermek álmát, hogy végre láthassa az igazi Mikulást. A szervezők mindent megtettek azért, hogy a Finnországban, az Északi-sarkkör közelében éldegélő lappföldi Mikulás ne érezze otthonának hiányát: egy különleges Mikulásházat építettek számára, ahol személyesen adja át ajándékait, és ahol természetesen egy közös fotó is készül Joulupukkival, amit egy egyedileg készített képkeretben kapnak meg a kicsik.

Vásár és korcsolya

A fő attrakció mellett számos izgalmas programmal készült a téli Avalon Park. A Mikulással való személyes találkozás, ajándékozás és közös fotó után a több ezer égővel kivilágított park adventi vásárában karácsonyi ínyenc falatokkal várják a vendégeket. Olyan adventi finomságokat kóstolhatnak, mint a kürtőskalács, sült gesztenye, forralt bor, bejgli, rétes vagy mézes-krémes. A tél egyik legnagyobb slágerével is készültek a vendégek szórakoztatására a Mikulás program és karácsonyi vásár mellett korcsolyapályával várják a sportolni vágyó gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

ÉM


Programok az Avalon Parkban

  • Mikulás: Találkozás az igazi finn Mikulással, Joulupukkival mindennap december 20-ig. Információ: [email protected]; 06/46 200-240.
  • Karácsonyi vásár: December 20-ig, mindennap 10–20 óra között. A parkba és a vásárra történő belépés ingyenes.
  • Korcsolyázás: A 316 négyzetméteres, 40–50 fő korizására alkalmas, kivilágított pálya február 1-ig mindennap 10 órától 20 óráig tart nyitva.
  • Bővebb információ: www.avalonpark.hu

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában