Ralisok száguldanak az oválpályán

Akt.:
Ralisok száguldanak az oválpályán
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Meglepetés a pilótáknak, jobbos lesz a „farolóirány” az idei első körversenyen.

Nyakunkon a tavasz, mi sem jelzi ezt jobban, minthogy autóversenyt rendeznek március 13-án, vasárnap 8.30-tól a debreceni Gázvezeték utcai salakstadionban. A hagyományokhoz hűen a salakos oválon mérhetik össze tudásukat mindazok – profik és amatőrök egyaránt –, akik neveznek a KZ Invest Kupa első viadalára. (Az idei széria öt versenyből áll, kétszer lesz házigazda Debrecen és Nyíregyháza, míg egy alkalommal Kabán nyomják a gázt a ralisok.)

A nyitófordulóra 130 indulóban maximálták a mezőnyt a szervezők, akik némi meglepetéssel szolgálnak a résztvevőknek, hiszen a megszokottól eltérően, a rajtot követően most jobbra lesz a kötelező haladási irány. Biztosra vehető, hogy látványos száguldásokból nem lesz hiány, erre Taskó Rodrigó és Varga Csaba neve jelenti a garanciát, de számtalan BMW-s és ladás is salakra gördül, illetve Subarut is megcsodálhat majd a publikum.

Adományozhatnak

Az időjárástól függetlenül megtartják az egész napos versenyt, sőt akik kilátogatnak az eseményre, értékes ajándékot nyerhetnek. Fontos tudni, hogy a jelenlévőknek lehetőségük lesz adományok elhelyezésére a tavaly versenybalesetben elhunyt Szabó Attila családja részére.

HBN