Rajzpályázat: A vak emberek és mi

Miskolc – Május 10-éig várjuk az óvodások és általános iskolások rajzait.

Rajzpályázatot hirdet óvodások és általános iskolások számára az Első Miskolci Lions Klub és az Észak-Magyarország. A versenynek több apropója is van. Az idén 25 éves az Első Miskolci Lions Klub, a Lions mozgalom új kormányzója, István Zsolt miskolci, és az országos konvenciót Miskolcon tartják a mozgalom képviselői májusban.

Kedves Gyerekek! Bizonyára tudjátok, hogy a Lions mozgalom fontos célja, hogy segítséget nyújtson a rászoruló emberek számára, a miskolci klub pedig kiemelt figyelmet szentel a látássérülteknek. Ezért a rajzpályázat címe: A vak emberek és mi.

Rajzolhattok bármilyen technikával és méretben. A legszebb alkotások készítőit 3 kategóriában, értékes nyereményekkel jutalmazzuk, és a díjazott rajzok kiállításon vesznek részt a miskolci City Hotelben. A rajz hátoldalára írjátok rá a neveteket, óvodátok vagy iskolátok nevét és címét, és ha iskolások vagytok, akkor azt, hogy hányadik osztályba jártok!

Beküldési határidő: május 10-e. Címünk: Észak-Magyarország, 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3. A borítékra írjátok rá: „Rajzpályázat”.

ÉM