Rajt előtti szösszenetek

Rajt előtti szösszenetek
A mindent eldöntő 5. iris.hu Zemplén rally a gönci szervizparkból rajtolt délelőtt 10 órakor. A kis település főutcáját teljesen ellepték a versenyautók, és a helyiek is nagy érdeklődéssel figyelték a párosok készülődését.

Feszültség. Ezt lehetett érezni az abszolút bajnoki címért versenyben lévő egységeknél, de a többiek is nagy izgalommal várták a rajt pillanatát.

Spitzmüller Csaba, Kazár Miklós
Feszült vagyok, de nagyon. Bár, ahogy a bajnoki címért versenyben lévő sporttársaimmal beszélgettem azt láttam, hogy ők is azok. Tegnap jól viselkedett az autó a salakon, minden rendben van vele. Csak menjünk már, mert a várakozás teljesen fölőrli az ember idegeit.

Benik Balázs, Somogyi Pál
Szomorúan keltünk föl ma reggel, ugyanis navigátoromnak, Varga Istvánnak az édesanyja elhunyt. A lesújtó hír mindenkit megviselt, értetően most senki nem vidám. Az autóval egyébként minden rendben, Palival várjuk a rajtot.

Ifj. Tóth János, Bahor Bea
Iszonyúan izgulok, éjszaka egyetlen percet sem aludtam – mondta Bahor Bea. – Szerencsére száraz az időjárás, és ez nekünk kedvezhet a nap folyamán. Vagy ki tudja, majd meglátjuk csak induljunk már, mert nagyon fázom.

Turi Tamás, Kerék István
Tegnap még egy kuplung cserét végre kellett hajtanunk az autón, a prológon éreztem, hogy nem jó. Ráadásul egy kicsit a palánkot is megsimogattam, ezért nem nyertem. Különben nyertem volna. Reméljük, ma minden rendben lesz.

Herczig Norbert, Tóth Imre
Induljunk, mert már rendkívül várom a rajtot. Nem akarok máskép csinálni semmit, mint eddig, de nagyon fogok koncentrálni, hogy végig az úton maradjak. Gyorsan akarok versenyezni, bár az első szakaszon azért még óvatos leszek.

Bútor Róbert, Tóth Vilmos
A prológ után az autó szokásos átnézés megtörtént, minden rendben. Egyszer, még 2001-ben versenyeztünk Zemplénben, bízom benne, hogy minden rendben lesz.

Vízin László, Táborszki Attila
Nagyon várom a rajtot, az autóval minden rendben. Száraz időre számítok, legalábbis ma. Holnap már nedves lesz, most ezt gondolom.

Ifj. Angyalfi Károly,
Régen ültünk már autóban, úgyhogy jöhet a tesztverseny. Elsőre örülök, hogy száraz időben kell versenyezni, bár számítottunk az esőre is. Így biztos, hogy nagy élmény lesz ez a hétvége.

Keller Péter, Spitzer Gábor
Bejött a száraz időjárás, ennek nagyon örülök. Nagyon komoly versenyre van kilátás, ilyen természeti környezetben élmény lesz autózni. Győzelmi esélyt még mindig nem érzek, de talán ezen a hétvégén elbírunk majd Kakusziékkal.

Ollé Sasa, Kerék Balázs
Az elsődleges célunk, hogy csapatban a Suzuki bajnoki címét megszerezzük, Peti sikere nagyon fontos számunkra. Az elején biztos, hogy tövig nyomom a gázt, amolyan mindent bele formában. A harmadik helyezést meg akarom szerezni.

Rimár Tamás, Csicsely Pál
Nyugodt vagyok. Sokkal nyugodtabb, mint azt két-három nappal ezelőtt gondoltam volna. Örülök, hogy süt a nap, ilyenkor az ember kedve is jobb.

Hankó László, Tóth Péter
Semmi különös nem történt velünk tegnap óta. Az esélytelenek nyugalmával szeretnénk egy jót autózni, sikerrel zárni a számunka sikertelen esztendőt.