Rágalmazási per indul Illés Zoltán ellen

Rágalmazási pert indít Illés Zoltán fideszes politikus, Terézváros képviselõjelöltje ellen Hatvani Csaba. A szocialista képviselõ pénteki közleményében egyúttal felszólította Illés Zoltánt arra, hogy rágalmazás helyett a továbbiakban inkább arról beszéljen, mi a programja.

Hatvani Csaba azt állítja, az elmúlt napokban türelmes volt, de Illés Zoltán tovább folytatta a rágalmazást, ezért beperli õt. Az MSZP-s politikus emlékeztetett arra, hogy 2008 decemberében Terézváros Önkormányzata már indított egy büntetõeljárást Illés Zoltán ellen, akkori rágalmazó kijelentései miatt.

Illés Zoltán pénteki sajtótájékoztatóján felszólította az MSZP-t, hogy léptesse vissza a kétszeresen gyanúsított Hatvani Csaba terézvárosi alpolgármestert a parlamenti képviselõ-jelöltségtõl. Illés Zoltán azt mondta: biztos benne, hogy a szocialista politikus nem magányos harcos, az MSZP fõvárosi és esetleg országos elnöksége is tudhatott viselt dolgairól. Hatvani Csabát az Andrássy út 47. számú ingatlan elidegenítésével kapcsolatban gyanúsították meg – közölte a fideszes politikus.