Helyi közélet

2010.08.18. 19:04

Életveszélyes állapotban van a robbanás áldozata

<p>Miskolc - Két súlyos baleset is történt kedden.</p>

Húsz méteres zuhanás uán mentőhelikopterrel szállították a megyei kórházba a középkorú tiszaújvárosi munkást. A traumatológián látják el gerinc és saroksérüléssel, állapota kielégítő – tájékoztatott Filéné Simon Ibolya, a kórház sajtóreferense.

Kedden este robbanás rázott meg egy háromszintes többlakásos társasházat Miskolc-Perecesen. A tégla építésű épület egyik magasföldszinti másfél szobás lakásában valószínűleg Pb-gázpalackból kiáramló gáz okozta a detonációt, melynek következtében egy válaszfal sérült, a lakás összes ablaküvege kitört. A Miskolci Tűzoltóság 2 járművel 12 fővel vonult az esethez, de kiérkezésükre a keletkezett kisebb tüzet a szomszédok eloltották. A lakásban egyedül tartózkodó középkorú férfi súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedett, Őt a mentők kórházba szállították. Mivel felmerült a lehetősége egy estleges szándékos károkozásnak, az eset körülményeit tűzvizsgáló és a rendőrségis vizsgálja. A sérült lélegeztető gépen volt szerdán, az állapota súlyos, életveszélyes – ismertette Bódi Zoltán, a Miskolci Tűzoltóság szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában