Rács mögött maradnak a putnoki brutális gyilkosság gyanúsítottjai

Rács mögött maradnak a putnoki brutális gyilkosság gyanúsítottjai
© Fotók: police.hu
Miskolc, Putnok – Kegyetlen emberölés Putnokon: jogerős az előzetes letartóztatás.

Előzetesben maradnak a putnoki emberölés gyanúsítottjai – a Miskolci Törvényszék helybenhagyta a Miskolci Járásbíróság végzését.

Elvágták a nyakát és derítőbe rejtették

Mint írtuk, a gyanúsítottak és a sértett együtt italoztak egy Putnokhoz közeli településen, majd az egyik gyanúsított nő által vezetett autóval Putnokra indultak. Az autóban utazók vitatkoztak, majd a sértettet a két gyanúsított férfi egy késsel többször megszúrta, a nyakát is elvágták.

doveny3

Putnokra érve a vérző sértettet a kocsiból kihúzták, és tovább szurkálták, miközben a gépkocsit vezető gyanúsított telefonnal világított társainak. A sértett a helyszínen életét vesztette. A gyanúsítottak a holttestet visszatették az autóba, majd egyikük ingatlanán lévő emésztő gödörbe tették. A nyomok eltüntetésében az egyik gyanúsított korábbi élettársa – az ügy negyedrendű gyanúsítottja – is közreműködött.

Helybenhagyott döntés

A Miskolci Járásbíróság február 8-án a gyanúsítottak előzetes letartóztatását elrendelte. A végzéssel szemben a gyanúsítottak és a védők fellebbeztek, ezért a Miskolci Törvényszék felülvizsgálta az elsőfokú bíróság döntését. Figyelemmel arra, hogy nem csupán a szökés, elrejtőzés veszélye, hanem az eljárás befolyásolásának és a bűnismétlés veszélye is fennáll, a másodfokú bíróság sem látott lehetőséget enyhébb kényszerintézkedés alkalmazására, ezért az elsőfokú bíróság döntését helybenhagyta. A végzéssel szemben további fellebbezésnek nincs helye.

– ÉM-SZB –Brutális gyilkosság Dövényben - Színleg megbékéltek, majd halálra szúrták, vagdosták áldozatukat
Dövény, Kazincbarcika, Miskolc, Putnok - Kardokkal, késekkel szúrtak és vagdostak halálra egy fiatal férfit Dövényben vasárnap éjjel. A fiatalember és gyilkosai között egy helyi kocsmában jött létre konfliktus, amely azonban rendeződni látszott, aztán egy autóban, illetve egy putnoki ház pincéjében ...

Brutális gyilkosság Dövényben
Kazincbarcika, Dövény - A rendőrök rövid idő alatt elfogtak és bűnügyi őrizetbe vettek négy embert. Hármat emberöléssel, negyedik társukat bűnpártolással gyanúsítják. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást eg...