Rács mögé tették egy időre az arlói ámokfutót

Akt.:
Rács mögé tették egy időre az arlói ámokfutót
Rács mögé tették egy időre az arlói ámokfutót - © Fotó: Tóth Balázs
Arló, Miskolc, Ózd – A Miskolci Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását az arlói ámokfutóként elhíresült férfinak.

Mint írtuk, az ámokfutó BMW-jével elhajtott Ózd felé az őt igazoltatni akaró rendőrök elől. Az üldözés során az egyik ózdi kereszteződésnél elállták az útját, de a BMW-s nekiment két rend­őrautónak is.

Kétszer lőtt rá a rendőr

Az ámokfutó menekülni próbált, járművét szándékosan az egyik intézkedő járőr irányába kormányozta. A járőr szolgálati fegyverével két lövést adott le az autóra, de a férfi elmenekült, és a BMW-t egy áruház parkolójában hagyta. A rendőrök rövid időn belül elfogták a gyalogosan menekülő férfit. Ellene hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indult eljárás.

A szökés veszélye és a kiszabható, akár 7 év szabadságvesztés miatt a Miskolci Járásbíróság elrendelte az arlói ámokfutó előzetes letartóztatását.

– ÉM-SZB –


Autós üldözés és lövések Ózd belvárosában - Azért menekült a terepjárós, mert nem volt jogsija
Arló, Ózd - A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség őrizetbe vette azt a férfit, aki egy rendőri intézkedés alól ki akarta vonni magát, majd autójával a gyalogosan közlekedő rendőr felé hajtott. Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei szerdán este háromnegyed kilenckor akarták igazoltatni az arlói tónál...

Ózd - A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség őrizetbe vette azt a férfit, aki egy rendőri intézkedés alól ki akarta vonni magát, majd autójával a gyalogosan közlekedő rendőr felé hajtott. Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei 2017. augusztus 16-án 20 óra 45 perc körül Arlón intézkedés alá akarták von...