Rabló „fehér, hegyes orrú cipőben” a Tiszai pályaudvaron

Akt.:
Rabló „fehér, hegyes orrú cipőben” a Tiszai pályaudvaron
Rabló „fehér, hegyes orrú cipőben” a Tiszai pályaudvaron - © Fotó: police.hu
Miskolc – A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül elfogták azt a férfit, aki Miskolc egyik pályaudvarán megfenyegetett, majd értékei átadására szólított fel egy ott tartózkodó utast.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást F. Tamás 24 éves encsi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. február 10-én 19 óra 20 perckor Miskolc egyik pályaudvarának aluljárójában bántalmazással fenyegetett meg és értékei átadására szólított fel egy 31 éves taktaharkányi férfit. A sértett a bántalmazás elkerülése érdekében támadójának átadta pár ezer forint készpénzét és mobiltelefonját. A megfélemlített férfi a rendőrségre történő bejelentésekor az egyenruhásoknak elmondta, hogy támadója „fehér, hegyes orrú cipőben” volt.

n3745094

A Miskolci Rendőrkapitányság Vasúti Rendőrőrsének járőrei a bejelentést követő egy órán belül a pályaudvar közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt. A gyanúsítottnál tartott ruházat- és csomagátvizsgálás során a sértett által korábban átadott készpénz és mobiltelefon is feltalálásra került.

A terheltet a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására is.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s