Helyi közélet

2015.06.15. 08:13

Jelentős késések a miskolci vasútvonalon

Budapest, 2015. június 15., hétfő (MTI) - Jelentős késéssel közlekednek a vonatok a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon, mert hétfő a hajnalban egy tehervonat áramszedője Gödöllő állomáson leszakította a felsővezetéket - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Budapest, 2015. június 15., hétfő (MTI) - Jelentős késéssel közlekednek a vonatok a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon, mert hétfő a hajnalban egy tehervonat áramszedője Gödöllő állomáson leszakította a felsővezetéket - közölte a Mávinform az MTI-vel.A leszakadt felsővezeték elzárja a vasúti pályát Aszód felé, csak az egyik vágányon közlekedhetnek a szerelvények - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Mint írták, a vonatok váltakozó irányban, a biztonsági előírások betartásával közlekedhetnek 25-30 perc késéssel a helyreállításig. Az első hajnali vonatok 50-60 perc késéssel tudtak közlekedni.

A torlódások és a szerelvényfordulók miatt a menetrend szerinti közlekedés 10 órára állhat helyre.

A MÁV Zrt. szakemberei azonnal megkezdték a hiba elhárítását, a leszakadt felsővezetéket várhatóan 8 órára tudják megjavítani - olvasható a közleményben.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában