Helyi közélet

2010.07.10. 18:50

Verőfényes vasutasnap Miskolcon

<p>Miskolc - Remekül szórakoztak a vasutasok és hozzátartozóik az MVSC sporttelepén megrendezett vasutasnapon. A legnagyobb érdekérvényesítő képességgel rendelkező szakszervezetek ide várták tagjaikat, és mindenkit, akinek köze van a vágányokhoz, az azokon történő személy- és áruszállításhoz.</p>

Egész nap egymást érték a rendezvények, amelyek között minden korosztály megtalálhatta a neki tetszőt. Volt főzőverseny, teniszviadal és kispályás focibajnokság, de a megjelentek célba is lőhettek, vagy süteményversenyen mutathatták be tudásukat. A gyerekek megsimogathatták Gizit, a barátságos kecskemamát, a kisebbek ugrálóvárban, az idősebbek játékautomatával játszhattak, de rendeztek számukra arcfestést, és a The Kids Klub kedves pedagógusaival egy rövid, játékos angol-oktatáson is részt vehettek. És természetesen egész idő alatt szólt a zene: a színpadon egymást váltották a különböző népszerű előadók.

Volt, aki a sörsátrakban keresett menedéket a tűző nap sugarai elől, és néhány nyelet habos sörrel próbálta átvészelni a hőséget, míg mások az árnyékban lévő fedett lelátóról nézték a műsort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában