Őrület! 3D az utcán – 2.rész

Őrület! 3D az utcán – 2.rész
Elképesztő 3D-s alkotások a köztereken.

Előző összeállításunkban a Nagy-Britanniában fellelhető reklám és látvány célú 3D-s járdafestéseket mutattuk be. Ezúttal a világ minden pontjáról szemezgettünk a 3D-s művészi alkotásokból, amik szintén a legváratlanabb módon “bukkannak fel” az utcákon, tereken, járdákon.

Brüsszeltől Japánig hódít a 3D-s őrület, s nem csak a mozikban, de az utcákon is. Ennek köszönhetően egyre szaporodnak a köztéri 3D-s alkotások. A művészek túlléptek azon, hogy egy vízeséses szakadék “terem” a lábunk alatt, mint képgalériánkból is kiderült, az alkotások ennél sokszínűbbek.

Egy művész brüsszel egyik sétálóutcájára egy négykézláb csúszó részeget álmodott meg, Belfast (Észak-Íroroszág) pedig egy várbörtönre nézhetünk le, ahonnan élők és félig holtak próbálnak kikapaszkodni. Spanyolországban, Salamanca közterén egy tóban ülő hatalmas béka királyfi várja a csókot, míg egy londoni köztéren egy pókember kapaszkodott fel a házak tetejére, pontosan a lábunk alá – hogy csak néhányat említsünk legújabb képgyűjteményünkből.

Nézze meg a képeket >>>