Putnoki tudósítónk: Tamás István

Putnoki tudósítónk: Tamás István
A Borsod Online portálján belül létrejött Putnok aloldalon megtalálhatják olvasóink a saját településükről szóló híreket.

Célunk, hogy minden fontos információ megtalálható legyen az oldalon, amely valamilyen formában kötődik a településhez, a kulturális eseményektől kezdve egészen a sportig. Ebben segít nekünk helyi tudósítónk Tamás István, akinek már számtalan cikkét, jegyzetét olvashatták a Borsod Online internetes portálon, valamint az Észak-Magyarország napilapban.
Tamás István Putnokon született jelenleg is itt él. Hiánypótlónak, egyben fontosnak tartja a napi eseményekről történő hiteles és pontos tájékoztatást. Több művészcsoport és újságíró szövetség tagja, illetve tiszteletbeli tagja. Irodalmi és művészeti folyóiratok szerkesztőjeként, írójaként is találkozhatunk munkáival. Számos irodalmi és művészeti díj birtokosa. Legutóbb 2010 március15-én, Miskolcon „Alkotói Közösségért” kitüntetésben részesült.
Mottója: „a média, ezen belül az újságírás, hozzáértést és egészembert kíván!”
Putnok – Gömör kapujaként ismert történelmi kisváros, mely mindamellett, hogy épül és szépül, nemcsak őrzi hagyományait, hanem ápolja is azt. Az itt élő emberek nagytöbbsége igényli a helyi hírekhez, információkhoz való minél előbbi hozzáférést. Mindezt figyelembe véve kollégánk igyekszik a lakosságot időben tájékoztatni a településen történt eseményekről.    
Tamás István elérhetősége:
06-30/768-4205