Szülei putnoki házából lopott, elkapták

Akt.:
Szülei putnoki házából lopott, elkapták
© Fotó: Illusztráció
Putnok, Miskolc – Szétfeszítette az elektromos kaput és be­szökött a házba. A Miskolci Járásbíróság elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki 2018 júliusa és augusztusa között a gyanú szerint több alkalommal lopott szüleitől.


A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított azzal a módszerrel jutott be a szülei putnoki házába, hogy az elektromos kapu két szárnyát testi erővel szétfeszítette, majd a keletkezett résen bement. A portáról különféle használati tárgyakat, például felfújható medencét, széket, vendégágyat vitt el, több mint 70 ezer forint értékben. Miután azokat eladta, a pénzt a saját megélhetésére fordította.

A férfival szemben lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás. A büntetett előéletű férfi jövedelemmel nem rendelkezik, ezért feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén szülei sérelmére újabb bűncselekményt követne el.

ÉM-SZB


Illusztráció
Tiszaújváros - A tiszaújvárosi rendőrök a több hetes nyomozás eredményeként azonosították és elfogták a gyanúsítottat. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2018.július közepétől több betörés történt a hétvégi házas övezetbe és a város területén lévő garázsokba. A rendőrök a t...

Fotó: Illusztráció
Miskolc - Előzetesbe tették a férfit, aki saját édesanyját rabolhatta ki. A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki – a gyanú szerint – augusztus 8-án 3 ezer forintért rabolta ki édesanyját. Erőszakot alkalmazott A gyanúsított pénzt kért édes...

Miskolc - Két hónap alatt tíz lakásba jutott be Diósgyőrben és a Kilián városrészben. A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki – a gyanú szerint – idén június-júliusban a bukóra nyitva hagyott ablakokon keresztül tört be több lakásba, ahonnan értéktár...Putnok.
BOON.HU


hirdetés