Súlyos motoros baleset Sajóbábonyban, az autós elhajtott

Akt.:
Súlyos motoros baleset Sajóbábonyban, az autós elhajtott
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 10-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Egy férfi közlekedett segédmotor-kerékpárjával 2017. augusztus 10-én 11 órakor Sajóbábony belterületén, ahol egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget a szabályosan balra kanyarodó motorkerékpárnak. A motor vezetője az ütközést elkerülve járművét jobbra egy füves területre vezette és eldőlt. A baleset következtében súlyos sérülése keletkezett. Az ismeretlen járművezető megállás nélkül távozott.

Egy litván férfi motorkerékpárjával közlekedett 2017. augusztus 10-én 10 órakor a Jósvafő és Aggtelek közötti útszakaszon. Haladása során egy erősen jobbra ívelésű, lejtős útkanyarulatban kisodródott és a vele szemben szabályosan közlekedő autóval ütközött. A baleset következtében a motor vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A fenti eseten túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség kéri a közlekedőket a KRESZ szabályainak mindenkori betartására a további balesetek elkerülése érdekében.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


balesetm3
Miskolc, Nemesbikk - Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt az M3-as autópályán Nemesbikk térségben pénteken. Az elsődleges adatok szerint 2017. augusztus 11-én 8 óra 30 perc körül egy olasz felségjelzésű személygépkocsi Budapest irányából Nyíregyháza felé haladva az M3-as autópálya...

Súlyos motoros baleset Miskolcon
Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt kedden. Egy 22 éves gesztelyi férfi közlekedett motorkerékpárral 2017. augusztus 8-án 9 órakor Miskolcon, a József Attila utcán. A motoros közlekedé...

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 7-én egy halálos kimenetelű és három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Egy 24 éves tiszatarjáni férfi közlekedett gépjárművével 2017. augusztus 7-én 9 óra 15 perckor Mez...Putnok.
BOON.HU


hirdetés