Elmaradt az elsőbbség, törtek az autók Putnokon

Akt.:
Elmaradt az elsőbbség, törtek az autók Putnokon
Elmaradt az elsőbbség, törtek az autók Putnokon - © Fotó: police.hu
Miskolc, Putnok – Nem volt jó ómen a 13-a a borsodi autósoknak, három baleset személyi sérüléssel végződött a megyében, ezenkívül további hat alkalommal anyagi káros ütközés történt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. március 13-án három, nyolc napon belül gyógyuló, könnyű személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Putnokon, a Móricz Zsigmond utcán haladt egy személygépkocsi 7 óra 30 perckor, amikor a jármű sofőrje nem biztosított elsőbbséget egy másik autósnak, így összeütköztek.

p4

Miskolcon, a Templom utcában haladt egy személygépkocsi 14 óra 30 perc körül, amikor a sofőr nem az útviszonyoknak megfelelőn választotta meg járműve sebességét, ezért kisodródott. Az autó útszélének ütközve állt meg.

Miskolcon, a Soltész-Nagy Kálmán utcán közlekedett egy tehergépkocsi 16 óra 30 perc körül, amikor a sofőr nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért nekiütközött egy álló tehergépkocsinak. Ez utóbbi jármű az ütközés következtében még két autónak sodródott neki.

Az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják a balesetek körülményeit.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedés résztvevőit, hogy a hasonló balesetek elkerülése érdekében mindenki tartsa be a sebességhatárokat és járműveiket a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően vezesse.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Négy autó ütközött Miskolcon, 3 sérült lett belőle

Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami Miskolcon történt hétfőn a Soltész-Nagy Kálmán utcán.

 

Kiszakadt a Skoda futóműve Miskolcon

Ketten sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami Miskolcon történt hétfőn délután a Templom utcában.

 

Busznak kanyarodott a Ford Miskolcon

Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon hétfőn a Bajcsy-Zsilinszky utcán.Putnok.
BOON.HU


hirdetés