Brutálisan végeztek haragosukkal Dövényben

Akt.:
Brutálisan végeztek haragosukkal Dövényben
Brutálisan végeztek haragosukkal Dövényben
Miskolc – Életfogytig tartó fegyházbüntetést javasol a megyei főügyészség a gyilkosokra.

Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség két férfival és két nővel szemben, akik idén februárban megöltek egy férfit.

A két férfi és a két nő – az ügy vádlottai – 2018 februárjában Dövényben, a kocsmában szórakozott. Beszélgetés közben szóváltásba keveredtek egy ugyanott italozó férfival. Mivel a férfi kijelentéseit sértőnek találták, a banda elhatározta, hogy megölik.

A kocsiban elvágták a nyakát

Az italozás során felajánlották későbbi áldozatuknak, hogy elviszik a szomszéd faluba a rokonaihoz. A gépkocsiba előre bekészítettek késeket és egy bozótvágót a bűncselekmény elkövetéséhez. Velük tartott a férfi élettársa is, aki nem akarta párját egyedül elengedni a csapattal, ismerve erőszakos természetüket.

Az éjszakai órákban indultak el az autóval, amit az egyik nő vezetett, és mellette elől ült az élettárs. Hátul foglalt helyet a későbbi sértett és a két férfi. Útközben nem a tervezett úti cél, hanem Putnok felé fordultak, amit az utasok jeleztek is. Ekkor az egyikük a bekészített késsel elvágta a hátul ülő férfi nyakát. Élettársát pedig életveszélyesen fenyegetni kezdték.

Putnokon egy lakóház pincéjénél álltak meg, ahová erőszakkal lerángatták az erősen vérző férfit. A pincében a két támadó késekkel és a bozótvágóval szurkálták és vagdosták a férfit, miközben harmadik társuk mobiltelefonnal világított nekik. Az élettársat kényszerítették, hogy végignézze, közben a nő a combján őt is megszúrta egy késsel. Az élettársat is megöléssel fenyegették. Amikor a férfi meghalt, az egyik támadó felment a házba, ahol volt élettársa lakott. Felébresztette a nőt, és kérte, hogy segítsen eltüntetni a holttestet. A testet egy szőnyegbe csavarták, majd kocsival vissza­vitték Dövénybe és ott egy emésztőgödörbe dobták.

Ezalatt Putnokon a vádlott férfi élettársa elégette a ruhákat és az eszközöket, hogy eltüntesse a nyomokat. A megölt férfi élettársát hajnalig fogva tartották, majd azzal engedték el, hogy megölik, ha valakinek beszél a történtekről. A vádlottakat még aznap elfogták és előzetes letartóztatásba kerültek.

Súlyos büntetést kaphatnak

Az ügyészség a két férfival és a nekik segédkező nővel szemben életfogytig tartó fegyházat, a nyomok eltüntetésében közreműködő nő esetében végrehajtandó börtönbüntetést indítványozott.

Szaniszló Bálint


Brutális gyilkosság Dövényben - Színleg megbékéltek, majd halálra szúrták, vagdosták áldozatukat
Miskolc, Putnok - Pénteken kezdődik a gyilkossággal vádoltak büntetőpere. Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség két férfival és két...

Dövény - Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség két férfival és két nővel szemben, akik 2018 februárjában megöltek egy férfit. Elhatároz...

Brutális gyilkosság Dövényben - Színleg megbékéltek, majd halálra szúrták, vagdosták áldozatukat
Dövény, Kazincbarcika, Miskolc, Putnok - Kardokkal, késekkel szúrtak és vagdostak halálra egy fiatal férfit Dövényben vasárnap éjjel. A fiatalember és gyilkosai között egy helyi kocsmában jött létre konfliktus, amely azonban rendeződni látszott, aztán egy autóban, illetve egy putnoki ház pincéjében ...

Brutális gyilkosság Dövényben
Kazincbarcika, Dövény - A rendőrök rövid idő alatt elfogtak és bűnügyi őrizetbe vettek négy embert. Hármat emberöléssel, negyedik társukat bűnpártolással gyanúsítják. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást eg...



Putnok.
BOON.HU






hirdetés