A Sajóban találták meg a 21 éves férfi holttestét

Akt.:
A kutatásban a Spider Mentőcsoport is részt vett - illusztráció
A kutatásban a Spider Mentőcsoport is részt vett - illusztráció
Sajónémeti – Vasárnap találták meg a Sajóban csütörtökön elmerült fiatalembert.

Csütörtök délután tűnt el Sajónémetinél a Sajóban egy 21 éves fiatalember, aki három barátjával ment fürödni. Holttestét csak vasárnap kora délután találták meg. A B.-A.-Z Megyei Rendőr-főkapitányságon az eset részleteiről érdeklődtünk, de csak azt a választ kaptuk, hogy az Ózdi Rendőr­kapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit.

A fiatalember egyik unokatestvére lapunknak elmondta: rokona nem tudott úszni, mégis bement a mély vízbe. Barátai annyit láttak csak, hogy elmerül. Jelezte: csütörtökön csak a család kereste a Sajóban eltűnt fiatalembert. Másnap kimentek a rendőrök, „de csak sétáltak a parton”, állította az unokatestvér. A búvárok péntek délután érkeztek a Sajóhoz.

Dobi Tamás, a B.-A.-Z Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre szombaton azt nyilatkozta lapunknak: a rendőrség nagy erőkkel keresi a fiatalembert, több egység is kivonult az érintett folyószakaszra. A kutatásban a Spider Mentőcsoport és a Neptun Búvár Klub tagjai is segítenek.

ÉMPutnok.
BOON.HU


hirdetés