A megyei flottából 9 rendőrautó jutott Ózdra

Akt.:
Az új rendőrautók Ózdon
Az új rendőrautók Ózdon - © Fotó: ME
Borsodnádasd, Ózd, Putnok – Az Ózdi Rendőrkapitányságra kilenc új szolgálati autó érkezett abból a flottából, amelyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kapott.

Suzukik, Skodák, Mercedesek és Audik javítják a tárgyi feltételeket. Ennek köszönhetően a használatban lévő rendőrautók átlag­életkora hétről két és fél évre csökkent.

A szolgálati kocsikból kettőt Borsodnádasdon, hármat Putnokon, négyet pedig Ózdon vehettek használatba.

ÉM-ME


Az új autók átadásán
Sárospatak - A megyei rend­őr-főkapitányság használatába a napokban 104 darab szolgálati gépjármű került. Ezek közül az új járművek közül három darab Sárospatakra érkezett a Sárospataki Rendőrkapitánysághoz. A pataki rendőrök egy Suzuki Vitara terepjárót, egy Skoda Octavia Kombi járőrautót és ...

Megújuló rendőrségi gépjárműpark Borsodban is
Miskolc - Új járőrgépjárműveket adott át Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőrfőkapitánya. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság használatába 2017. december 20-tól kezdődően 104 darab szolgálati gépjármű kerül. A Skoda, a Mercedes és a Suzuki gyártmányú, rendőri jelleggel ellátott szolgá...

A rendőrség új szolgálati gépjárművei sorakoznak a Készenléti Rendőrség budapesti központjában 2017. december 21-én. Több mint 33 milliárd forintból 2600 új szolgálati gépkocsit szerzett be a rendőrség.
Budapest - Mintegy 33,7 milliárd forint értékben több mint 2600 új szolgálati gépkocsit szerzett be a rendőrség 2017-ben - jelentette be az országos rendőrfőkapitány a Készenléti Rendőrség új szolgálati gépjárműinek budapesti átadásán csütörtökön. Papp Károly kiemelte: az új gépjárművek megérkezé...Putnok.
BOON.HU


hirdetés