A döntő ezúttal – Miskolc helyett – Kazincbarcikán lesz

Népszerű a csapatok között
Népszerű a csapatok között - © Fotó: ÉM-Archívum
Kazincbarcika – Bő két hét múlva selejteznek a megyei téli teremtornán, utána pedig döntőznek.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén megyei igazgatósága idén is megrendezi „Téli teremtorna” elnevezésű eseményét. A szervezet tájékoztatása szerint a tornán maximum 60 csapat indulhat, a nevezési határidő ma, csütörtökön 17 órakor jár le.

teremtorna

A selejtezőket január 20–21-én bonyolítják le nyolc vagy kilenc helyszínen, sportcsarnokban (amelyeken összesen tíz csoportot terveznek), míg a finálét egy héttel később, január 27–28-án. Amint azt Sajti Viktor megyei igazgató lapunknak elmondta: a miskolci városi sportcsarnokban zajló egyéb események miatt ezúttal a kazincbarcikai Don Bosco Sportközpont lesz a finálé helyszíne.

Vélhetően a DVTK is képviselteti magát, gálameccsen.” Sajti Viktor

Magasabb osztályúak is

A sportvezető arról is nyilatkozott, hogy a dobogón végző gárdák „nagy értékű” díjat kapnak. Évről évre kérdés, hogy ezen a téli erőfelmérőn (a megyei I. és II. osztályú csapatokon kívül) részt vesznek-e magasabb osztályú megyei csapatok. Sajti Viktor tájékoztatása szerint az NB I-es borsodi klubok közül a DVTK vélhetően képviselteti majd magát, de csak a döntőben, egy gálamérkőzés erejéig. Természetesen indul a házigazdának mondható NB II-es Kazincbarcikai SC, míg az NB III-as klubok közül Cigánd, Tállya és Putnok.

– ÉM-MI –


A tények

A nevezések faxon (46/507-716) és e-mailben (borsod@mlsz.hu) is beküldhetők. A nevezések elfogadásánál a nevezési lapok beérkezésének időrendi sorrendje az elsődleges! A csoportok kialakítására és a helyszínek kijelölésére a nevezések beérkezése után kerül sor.Putnok.
BOON.HU


hirdetés