Putnok VSE – Nem engednék a vendégek erényeit

Akt.:
Putnok VSE - Nem engednék a vendégek erényeit
Putnok VSE - Nem engednék a vendégek erényeit
Putnok – A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 8. fordulójában szombaton 15 órától rendezik a Putnok VSE – Dunakanyar-Vác meccset.

Koszta Péter, a PVSE edzője: – Egy cipőben járunk a Váccal, olyan értelemben, hogy ők a múlt héten Újpesten szenvedtek vereséget az utolsó utáni pillanatban, mi pedig a Budapest Honvéd tartalék otthonában. Az ellenünk akkor megítélt büntető nagyon bosszantott, melyet követően azt mondtam a csapatnak: nem kellett volna, hogy esélyt adjunk rá. Mostani riválisunk idegenben jobban szerepel, mint otthon, hiszen vendégként már kilenc pontot gyűjtött. Két fellépésüknek, a kazincbarcikainak és a balmazújvárosinak a helyszínen tanúja voltam, vannak olyan játékosaik, akik bátran cseleznek, ezen kívül látogatóként nyilván olyan hazai gárdákkal találkoztak, melyek igyekeztek támadóbb szellemben fellépni, és ezt kihasználták. Itthon mi sem állhatunk be védekezni, de nem szabad engednünk, hogy erényeiket csillogtassák.

A putnokiaknál Sápi korábbi műtéte miatt még nincs bevethető állapotban.

A PVSE tervezett tizenegye: Roza – Szögedi, Kovács R., Bogdan, Horia – Zimányi, Zabos, Odrobéna, Luptak – Monyók, Olasz.

Az edző tippje: 2-1.