Putnok: Pedagógus és Semmelweis-napi ünnepség

By Tamás István
Tamás Barnabás
Tamás Barnabás
Putnok – Pedagógus és Semmelweis napi ünnepséget tartottak Putnokon, a  Péczeli József Általános és Alapfokú Művészeti Iskola aulájában.

A pedagógusok és az egészségügyi dolgozók egész éves munkáját idén is elismerte Putnok városa.  A jeles eseményen résztvevő vendégeket Fónagy Istvánné, az intézmény igazgatója köszöntötte.
Tamás Barnabás Putnok város polgármestere, országgyűlési képviselő  üdvözölte a pedagógusokat, valamint az egészségügyben dolgozókat, majd ünnepi beszédében kiemelte, hogy nemcsak országosan, de a településünkön  is jelentős szerepe van az oktatásnak és az egészségügynek.
A rendezvényen kitüntetéseket és polgármesteri dicséreteket adott át az óvodapedagógusoknak, az általános iskolák pedagógusainak és az egészségügyben dolgozóknak. A város első embere elmondta továbbá, hogy a városvezetése a díj odaítélésekor figyelembe vette a pedagógusok mindennapi munkája mellett az egyéb, közérdekében végzett aktív, nevelői munkát is. A jó hangulatban telt nyári délután, állófogadással és kötetlen beszélgetéssel ért véget.

– Tamás István –