Putnok hírei

2012.08.27. 12:19

Jó hangulat a putnoki bálon

Putnok - Harmadik alkalommal báloztak a katolikusok a gömöri kisvárosban, Putnokon.

Putnok - Harmadik alkalommal báloztak a katolikusok a gömöri kisvárosban, Putnokon.Ismét nagy volt az érdeklődés a putnoki katolikus bál iránt melyet a Péczeli József ÁMK aulájában rendeztek meg. Cseh István kanonok megköszönte az adományokat és azt az összefogást, ami által meg tudták valósítani elképzeléseiket az elmúlt években is. Az ünnepi műsor a helyi fiatal tehetséges diákokra épült, az alkalomhoz illő könnyűzenei repertoár nagy tetszést aratott a bálozók körében.

Minden korosztály

A rendezvényen minden korosztály képviseltette magát. A legidősebb résztvevő a 90 éves Cserhalmi Margitka volt, aki kérdésünkre elmondta: mindig örömmel vesz részt a jótékonysági bálon. A köszöntőket követően Tamás Barnabás a település polgármestere méltatta és kiemelte Cseh István kanonok önzetlen  munkáját, melyet a település érdekében végez, majd megnyitotta a bált. Éjfél után találtak gazdára a tombolatárgyak, melyeket a térség vállalkozói, civilszervezetei ajánlottak fel.

-Tamás István-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!