Friss hírek

2008.09.29. 10:28

13 ezerrel nőtt a munkanélküliek száma - Fidesz reakció

<p>A kisebbségi kormányt okolja a Fidesz a romló munkanélküliségi mutatókért. A KSH legfrissebb adatai is bizonyítják, hogy Magyarország válsága egyre mélyül - áll Bernáth Ildikó (Fidesz) közleményében. A képviselő szerint az országnak már csak ezért is új kormányra van szüksége.</p>

A KSH legfrissebb adatai is bizonyítják, hogy Magyarország válsága egyre mélyül. A foglalkoztatottság egy év alatt 31 ezer fővel csökkent, és 12 ezerrel nőtt a munkanélküliek száma - áll Bernáth Ildikó közleményében. A képviselő így folytatja: a kisebbségi kormány alkalmatlansága miatt Magyarországon egyre kevesebb embernek jut munka. A kisebbségi kormány most szokásos kicsinyes eszközéhez nyúl: sokmillió forintos sikerpropagandával próbálja elterelni a figyelmet a tarthatatlan szociális és gazdasági helyzetről. A mind nehezebben élő emberek nem újabb és újabb kormányzati hazugságokat akarnak, hanem olyan gazdaságpolitikát, amellyel tömegesen jöhetnek létre új munkahelyek. Ehhez azonban előrehozott választás, új politika és új, cselekvőképes kormány kell! - fejezi be közleményét a Fidesz országgyűlési képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!