Puskás vs. DVTK – Így állhat fel a Diósgyőr

Puskás vs. DVTK – Így állhat fel a Diósgyőr
© Fotó: Homoky György
Felcsút, Miskolc – A kedden 17 órakor kezdődő Puskás AFC – Diósgyőri VTK Magyar Kupa negyeddöntő odavágó előtt megnéztük milyen összeállításban léphet pályára a DVTK.

Mint arra Bódog Tamás is utalt: a bajnoki vereséget követően nem jöttek vissza Miskolcra, Diósgyőrbe a DVTK labdarúgói, hanem Zsámbékon egy négynapos összetartáson vesznek részt, így innen utaznak át a keddi Magyar Kupa találkozóra.

De nem ugyanazzal a kerettel, amelyikkel a Videoton ellenire átbuszoztak.

– A Videoton ellen három eltiltott játékosunk volt, Brkovic, Lipták és Kocsis, ők vasárnap este csatlakoztak hozzánk. Felesleges lett volna hamarabb, mert más edzésmunkát kellett végezniük azért, mert a hétvégén nem játszottak, így otthon, a második csapattal végezték a programjukat – mondta a szakmai igazgató, aki arra a felvetésre, hogy érkezésükkel a Videoton elleni kezdőcsapat biztosan változik, így felelt: – Igen, lesznek változások, mert a lehető legtöbbet ki akarjuk hozni a meccsből, ugyanis tovább akarunk jutni.

– ÉM –


Várható kezdőcsapat

A DVTK várható kezdőcsapata: Antal B. – Eperjesi, Brkovic, Lipták, Shestakov – Vela, Kocsis, Hasani, Ugrai – Bacsa, Ioannidis.

A Diósgyőri VTK – Ferencvárosi TC mérkőzésről szombaton 17 órától élőben tudósítunk a Borsod Online-on: dvtk.boon.hu.


Magyar Kupa: DVTK vs. Puskás Akadémia - Ön szerint melyik csapat jut tovább?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


Balmazújváros, Debrecen, Miskolc - Bár három párviadal visszavágóját még nem játszották le a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, a negyeddöntő sorsolását azonban megtartották, amely után kiderült, hogy biztosan lesz NB I-es párharc. A negyeddöntő párosítása: Újpest FC/Paksi FC - Sényő FC (megyei ...