Puskás Akadémia vs. DVTK – “Nem az akarattal volt gond”

Akt.:
Egervári Sándor, a DVTK vezetőedzője
Egervári Sándor, a DVTK vezetőedzője - © Fotó: Homoky György
Felcsút, Miskolc – “Sokkal higgadtabban, türelmesebben kellett volna felépíteni a végjátékot, ahogy azt az előző meccseken tettük” – nyilatkozta Egervári Sándor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Puskás Akadémia elleni 1-0-ás idegenbeli vereség után.

Robert Jarni (Puskás Akadémia FC): – Számunkra ez nagyon nehéz mérkőzés volt. A szezon első meccse előtt nagyobb az izgalom és a várakozás, és amilyen helyzetben mi vagyunk, ez duplán igaz volt ránk nézve. Ami jól ment, az az volt, hogy a középpályán jól szűrtük meg a támadásokat, az ellenfél szögletei, pontrúgásai jelentettek veszélyt számunkra. A csapat ma igazi csapatként, egységesen működött, a játékosok segítették egymás, biztosak vagyunk benne, hogy ahogy telnek, múlnak a meccsek jobban fogunk játszani, mert több van bennünk. Úgy gondoljuk, hogy megérdemelten nyertünk, és reméljük, hogy ez folytatódik tovább.

Egervári Sándor (Diósgyőri VTK): – Az első félidőben bátortalanabbul játszottunk, talán a gyorsan bekapott gól jobban megfogta a csapatot, mint ahogy erre számítottam. A második játékrészben jobban játszottunk, akkor is voltak kézre pattanások, de mi nem kaptunk tizenegyest. Nem ezen múlt, a döntő pillanatokban, a döntő passzokkal nem találtuk meg az ékeket. Volt kapufánk, Barczinak nagy helyzete, voltak lehetőségeink. Nem az akarattal volt gond, sokkal higgadtabban, türelmesebben kellett volna felépíteni a végjátékot, ahogy azt az előző meccseken tettük.​BOON-ÉLŐ – Puskás Akadémia vs. DVTK 1-0 (1-0)

Felcsút, Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 20. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Puskás Akadémia FC vendégeként lépett pályára szombaton 15.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!
hirdetés
hirdet�s