Építészeti iránytű a Civitas

Amióta az építőipar megújult, az ingatlan, főként az új ingatlan építése, építtetése hatalmas lendületet vett, azóta ad otthont Debrecen a Civitas Építőipari és Lakberendezési Szakkiállításnak és Vásárnak.

A megyeszékhely azzal a céllal fogadta magába a rendezvényt, hogy a térséget minél szervesebben kapcsolja be az új évezred világgazdasági tendenciájának vérkeringésébe. Hogy az alkotók ízlése és szakmai hitvallása minél inkább hatással legyen a jelen és jövő nemzedékeinek életvitelére.

Az idén ötödik alkalommal, október 14-től 16-ig a Főnix Csarnok lesz a helyszíne az igen látványosnak és hasznosnak ígérkező programnak. A több mint hetven résztvevő cég bemutat minden újat, amit az életünket meghatározó, településeink hangulatát befolyásoló téralakítás lehetőségként kínál. A leendő ügyfeleknek, megrendelőknek éppúgy, mint az érdeklődőknek vagy a csupán kíváncsiskodóknak.

Mindent a vendégért

A találkozó programját a rendezők úgy alakították, hogy a kiállítás mellett a szakma ismert és elismert képviselői számára országos konferencia teremtsen keretet konzultálásra, tapasztalatcserére esettanulmányok, megoldásmódozatok elemzésére. Tehát a nagyközönségnek építészeti, belsőépítészeti, lakberendezési látványban lehet része és útmutatót, hasznos tanácsokat kaphat leendő otthona építéséhez, építettéséhez, az életmódjához leginkább igazodó belső terek és funkciók kialakításához.

Eközben a téralkotás és térelrendezés leglényegesebb szakmai kérdéseiről esik majd szó az előadásokon, konzultációkon. Az érdeklődőket az idén helyszíni hiteltanácsadással is segítik, továbbá szórakoztató programok és óránkénti nyereményjátékok várják őket .

P.A.