Prűd, aki a cicipárnákban szexet lát?

Prűd, aki a cicipárnákban szexet lát?
Csak a prűd emberek szerint van köze a szexhez a “Cicik” nevű párnának a tervező szerint.

Prűdnek nevezte az érdeklődök többségét annak a szexi párnának a tervezője, amellyel egy horvát cég akarja meghódítani az európai és a tengeren túli piacokat. A Vecernji List nevű horvát lap keddi tudósítása szerint a finom gyapjúból készült párna tekintélyes méretű női melleket utánoz, és a készítők szerint a két kebel közé helyezheti el a fejét a pihenni vágyó ember.


A “Cicik” nevű párnát a lakásberendezéseket gyártó Globus nevű kis horvát cég készítette. A cég a kelet-horvátországi Bródban található. A www.globustrgovina.biz. című honlapján azt állítja a vállalkozás vezetője, hogy nem szexuális vágykeltés céljából tervezték a párnát, az csupán az egészség fekvés, illetve fejtartást szolgálja.

A tervező azt állítja, hogy nagy az érdeklődés. “A potenciális vevők eddig csak megtekintették, miközben sokan közülük azt írták, hogy nem tennék ki a nappaliban a kanapéra. Szerintem a kíváncsi vevőjelöltek túl prűdök, mert az anatómiai szükséglet szerint, a kellemes fekvés, alvás érdekében terveztük a párnát, aminek semmi köze a szexhez” – nyilatkozta a horvát lapnak Goran Tonkic. A tervező közölte, hogy levédette alkotását szabadalomként.
– Független Hírügynökség –