Prostitúcióra kényszerítették a kislányt – Előzetesben a magyi család

Bilincsben az egyik gyanúsított
Bilincsben az egyik gyanúsított - © Fotó: rendőrség
Nyíregyháza – A nyíregyházi rendőrök tavaly augusztus 8-án elfogták B. Matild 39 éves, P. József 20 éves magyi lakosokat és egy 15 éves fiút, akik a gyanú szerint egy gyermekkorú lányt prostitúcióra kényszerítettek.

A lányt kivitték külföldre, ahol bántalmazással rávették arra, hogy idegen férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítsen, s ezért meghatározott összeget kérjen, amit elvettek tőle és saját megélhetésükre fordítottak.

– A rendőrség B. Matildot, P. Józsefet és 15 éves családtagjukat kerítés, valamint gyermekprostitúció kihasználása bűncselekmények gyanújával bűnügyi őrizetbe vette. Az előzetes letartóztatásukat a bíróság elrendelte, és a 15 éves fiú kivételével a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartotta. A rendőrök a nyomozást befejezték és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

KM


Nyíregyháza, Magy - A lezárt nyomozás adatai szerint a nyíregyházi rendőrök 2017. augusztus 8-án elfogták B. Matild 39 éves, P. József 20 éves magyi lakosokat és egy 15 éves fiút, akik a megalapozott gyanú szerint egy gyermekkorú lányt prostitúcióra kényszerítettek. A gyanúsítottak a lányt kivitt...