Programok Alsózsolcán

Programok Alsózsolcán
Az alsózsolcai Közösségi Ház és Könyvtár programjai.

Benedek Elek Tagiskola hagyományos alapítványi bálja
A Benedek Elek Alapítvány kuratóriuma és a Benedek Elek Tagiskola tantestülete szeretettel meghívja Önt, kedves partnerét, baráti társaságát alapítványi báljára, melyet idén retró stílusban rendeznek meg. A mulatságot a Közösségi Házban tartják november 20-án, szombaton 1900 órától. A retró stílusú ruhát viselő vendégek jutalomban részesülnek! Jegyek vásárolhatóak 3500,- Ft-ért Szabó Zsófiánál (30/248-4756) vagy a Benedek Elek Tagiskolában (46/406-032).
 
Tea est
November 25-én, csütörtökön 17 órától tea estre várjuk az érdeklődőket a Közösségi Ház alagsori helyiségébe, melynek keretében előadás hallgatható meg a különböző hagyományos és gyógyteák hatásairól, valamint különböző teák kóstolására is lehetőség nyílik.                                 
 
„A zene az kell!” – kistérségi zenei tehetségkutató verseny
Alsózsolca és Sajólád Közösségi Házai ebben az évben újra meghirdetik „A zene az kell!” kistérségi zenei tehetségkutató versenyt, melyre 12-30 év közötti amatőr zenészek jelentkezését várjuk. Kategóriák: jazz, komolyzene, musical, pop, rock. Selejtező: december 4., szombat. Döntő: december 11., szombat. A rendezvény helyszíne az alsózsolcai Közösségi Ház. Jelentkezési határidő november 20. Jelentkezni a Közösségi Ház honlapján /http://www.alsozsolckozhaz.hu/ megtalálható jelentkezési lapon lehet levélben /3571 Alsózsolca Görgey út 1./, faxon /46 406-432/ és e-mailben /kozossegihaz@alsozsolca.hu/. Bővebb információ kérhető Szaláncziné Somos Zsuzsától (30/228-1774) és Galambos Esztertől (30/912-9735).
 
Bodnár Tamás: Alsózsolcai életrajzi lexikon című könyvének bemutatója
December 10-én, pénteken 18 órakor kerül sor Bodnár Tamás legújabb, Alsózsolcai életrajzi lexikon című helytörténeti könyvének bemutatójára a Közösségi Ház színháztermében, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.
 
Advent fényei
Adventi koncertet rendez a Közösségi Ház december 12-én, szombaton 17 órakor az alsózsolcai római katolikus templomban. Fellép a miskolci Animus Csengettyű Zenekar és az Avas-déli Római Katolikus Plébánia Verbum Dei kórusa. Belépő 400,- Ft.
 
2. Számú Óvoda karácsonyi műsora
December 16-án, csütörtökön 16 órakor a 2. Számú Óvoda hagyományos karácsonyi műsora tekinthető meg a Közösségi Ház színháztermében.
 
Véradás
December 20-án, hétfőn 12.00.-17.00. óráig véradásra várjuk Alsózsolca felnőtt lakosait a Közösségi Házba.
 
Herman Ottó Általános Iskola karácsonyi műsora
December 21-én, kedden 17 órakor kerül megrendezésre a Herman Ottó Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény karácsonyi műsora a Közösségi Ház színháztermében.
 
BÚÉK 2011!
Találkozzunk ismét december 31-én, pénteken 19 órakor a hagyományos szilveszteri bálunkon a Közösségi Házban! Műsor, aperitif, vacsora, tombola, pezsgő várja az óévet búcsúztatókat. Zenél Sipos Péter /Kazincbarcika/. Belépő 5500,- Ft/fő. Jegyek vásárolhatók előzetes jelentkezés alapján a Közösségi Házban. Jelentkezni személyesen a Közösségi Házban, vagy telefonon 46/406-432-es telefonszámon lehet.
 
Főzzünk együtt, okosan!
Új receptek, módszerek, ötletek a konyhában. Lányokat, kezdő és tapasztalt háziasszonyokat, főzni szerető férfiakat várunk a Közösségi Ház  főzőiskolájába. Háziasszony Szabó Jánosné Tünde. A foglalkozásokat minden héten csütörtökön 17 órakor tartjuk a Közösségi Ház alagsori helyiségében. Részvételi díj a felhasznált alapanyagok egy főre jutó ára.
 
Öko-klub
Novemberben és decemberben továbbra is várja az egészséges életmód iránt érdeklődőket az Öko-klub, melynek foglalkozásait minden kedden 1700 órakor tartja Ecsediné Balog Eleonóra.
További információkat, képeket találhat a Közösségi Ház weboldalán: http://www.alsozsolcakozhaz.hu
Amennyiben a jövőben nem szeretné megkapni a Közösségi Ház és Könyvtár hírlevelét, kérjük jelezze ezt egy válasz e-mailben!
– O. D. –