Helyi közélet

2014.01.28. 16:23

Útmutatás a vállalkozásoknak

Putnok - Munkaügyi fórumot tartottak Putnokon, a Tóth Ede Művelődési Házban.

Putnok - Munkaügyi fórumot tartottak Putnokon, a Tóth Ede Művelődési Házban. A fórum - melyre a térségből is számos érdeklődő érkezett - elsősorban a vállalkozásoknak adott útmutatást. Riz Gábor, a megyei közgyűlés alelnöke a jövőbeni térségi támogatási lehetőségekről tartott előadást. Tamás Barnabás, Putnok polgármestere, országgyűlési képviselő a pályázatokról szólt, valamint a fejlesztési lehetőségekre hívta fel a résztvevők figyelmét. Dr. Tanner János, a Putnoki Járási Hivatal vezetője a lehetőségek kihasználásáról szólt.

„Természetesen fontos a munkavédelem a vállalkozások életében.” - mondta előadásában Szabó Mihály munkavédelmi felügyelő. Nagy Gábor a munkavédelmi és munkaügyi ellenőrzésekről tartott előadást, mint a szakigazgatási szerv képviselője.

Minden segítséget

Elek Franciska a Munkaügyi Központ Putnoki kirendeltségének vezetője kérdésünkre elmondta: a vállalkozók segítségével fontosnak tartják a munkahelyteremtést, melyhez a munkaügyi központ minden támogatást megad. A fórum elérte célját, hiszen a résztvevők tájékozódtak és felvilágosítást kaptak a pályázati lehetőségekről, valamint a munkaügyi központtal történő együttműködési lehetőségéről.

ÉM-TI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában