Szponzorált tartalom

2021.05.18. 10:58

Mire kell figyelni a szegélyvágó és a fűkasza kiválasztásakor?

Forrás: husqvarna.com

A szegélyvágó és a fűkasza esetében is fontos, hogy akkor nyújtsák a legnagyobb teljesítményt, mikor arra a leginkább szükség van. Persze ez csak egy szempont, mutatjuk, hogy mire kell még figyelni a megfelelő gépek kiválasztásakor.

A szegélyvágó és a fűkasza kiválasztásakor fontos, hogy a lehető legkevesebb károsanyag-kibocsátással dolgozzanak, miközben megfelelő üzemanyag-hatékonysággal rendelkeznek. Emellett az említett gépek esetében elengedhetetlen az is, hogy ellensúlyozva legyen a használatuk során a lendületnövekedés, és könnyen lehessen berántani a berántózsinórt.

Könnyen csatlakoztatható tartozékokkal megkönnyíthető a munkavégzés

A szegélyvágó és a fűkasza kiválasztásakor elengedhetetlen, hogy egyszerű és gyors legyen a zsinóradagolás, és könnyen csatlakoztathatóak legyenek a különféle tartozékok. Mindemellett fontos, hogy a szegélyvágó és a fűkasza is könnyen mozgatható és egyszerűen tárolható legyen.

Továbbá fontos, hogy a szegélyvágó, illetve a fűkasza ergonomikus kialakítása is hozzájáruljon a kényelmes munkavégzéshez. Érdemes olyan változatot választani, melyhez magas fogantyú van mellékelve tartozékként, mely messzebb van a csőtől, és a lábak nem ütköznek a fogantyúnak.

A hosszú műszakok alatt is maximális kényelmet biztosítanak

Az említetteken kívül a szegélyvágó és a fűkasza kiválasztásakor arra is ügyelni kell, hogy rezgéselnyelő lengéscsillapítók különítsék el a motort a fogantyútól. Ez hozzájárul ahhoz, hogy a hosszú műszakok alatt is maximális kényelem és teljes biztonság mellett lehessen munkát végezni.

Könnyen kezelhető szegélyvágóval és fűkaszával a kemény munka is egyszerűen elvégezhető. A Husqvarna fűkasza és szegélyvágó termékcsalád megbízható és hatékony segítséget nyújt a legnagyobb igénybevételt jelentő feladatok esetében is. Kivételesen kényelmes munkavégzést garantál minden körülmények között.

Jóval nagyobb eredmény érhető el kevesebb idő alatt

A kiegyensúlyozott, könnyen kezelhető és könnyű szegélyvágóval és fűkaszával jóval nagyobb eredmény érhető el kevesebb idő alatt. Természetesen az említetteken kívül a kényelemhez a megfelelő kialakítással rendelkező heveder is hozzájárul. Érdemes olyan változat mellett dönteni, mely hátul elhelyezkedő, mozgatható vállrésszel rendelkezik.

Ez a hevedertípus követi a mozdulatokat és egyenlő súlyelosztást biztosít a munka során. Ráadásul ennél a változatnál a heveder méretéhez állítható a vállrész. Továbbá minden mellkasméret esetében kényelmesen viselhető, hiszen a mellrészről eltávolítható egy elem. Természetesen a gépek megfelelő működéséhez elengedhetetlen a rendszeres karbantartás.

– PR cikk –

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában