Szponzorált tartalom

2021.05.27. 17:23

Adidas Terrex – terepre vele!

Fotó: Footshop

Az Adidas eredete lassan 100 évre nyúlik vissza, bár jelenkori nevén még alig csak több, mint 70 éve létezik. Az évtizedek során megalapozta kiemelt helyét a történelemben, és a sportszergyártó cégek közt is előkelő helyet foglal el. Egyik kiemelt terméktípusa a cipők, amelyből számtalan variációt terveztek a fogyasztók legnagyobb örömére. A Terrex különlegessége, hogy bátran viselhető a legkeményebb kirándulások alkalmával is.

Az Adidas Terrex család arról híres, hogy ellenálló anyagokból készítik, mely egyben könnyű szerkezetű. A terepfutók, hegymászók és túrakedvelők ezért előszeretettel választják ezt a típust, mivel a speciális szövetek vízállók, így a nyirkos vagy párás terepen sem ázik át a cipő. Eközben a viselője biztos lehet abban is, hogy a strapabíró anyagú lábbeli nemcsak a vadonban, de a betondzsungelben is stílusos társa lesz.

3 ok, amiért a Terrex neked való

  • Kényelem és biztonság: a professzionális kialakításnak köszönhetően a Terrex nem fog cserben hagyni – a nehezített területen is magabiztosan hordhatod.
  • Sportosan trendi: mindenki megtalálja azt a dizájnt és kialakítást, amire szüksége van – és ki mondta, hogy egy edzőcipő nem nézhet ki menőn?! Legyen monokróm vagy színes, könnyen hozzá illeszthető a szettedhez!
  • Csúszásmentes tapadás: ebben a cipőben a sikamlós köveken is helyt állsz majd. Az egyedi talpak anyaga és felépítése átsegít az akadályokkal nehezített túrán.
  • Cipőhöz a ruhát

    A Terrex termékcsaládban nem csak cipőkre, de komfortos öltözékekre is lelhetsz. Férfiak és nők egyaránt megtalálhatják a nekik tetsző kardigánt vagy túranadrágot, amivel a kirándulás során alkalomhoz illő, ám mégis sikkes megjelenésűek lehetnek.

    A Footshop weboldalán most tiéd lehet az Adidas Terrex cipők vagy ruhák egyike! Klubtagként ráadásul kedvezményesen juthatsz hozzá. Nézz szét még ma!

    (PR cikk)

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában