Hirdetés

2023.02.28. 00:00

Horváth Tamás élő nagykoncerttel érkezik a Kocsonyafesztiválra

Horváth Tamás rajongóinak érdemes beírni a fesztiválnaptárjukba: péntek 21.30, Szent István tér! A Sztárban sztár ötödik évadának nyertese, a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójának döntőse, számos hazai sláger szerzője, előadója ugyanis a Kocsonyafesztivál első napján szórakoztatja a közönséget.

„Nyolc éves koromban találtam meg a hangszeremet, a gitárt. Már akkor tudtam, hogy a zene a lételemem. Mikor hallgattam egy dalt, nem csak a dallamra összpontosítottam. Rájöttem, hogy egészen más dolgokat is figyelek. Folyton azon gondolkoztam, hogyan készülhetnek el ezek a dalok. Milyen hangszereket hallok éppen, hogyan rögzítették, stb… Tudtam, hogy nem csak énekes szeretnék lenni. Nem akartam, hogy olyan dallal álljak ki a színpadra, ami nem belőlem fakad.

Mikor megszületett az első saját dalom, eldöntöttem, hogy csak ezzel szeretnék életem hátralévő részében foglalkozni” – vallja magáról az énekes.

Bulijai fergetegesek, és nem lesz ez másképp március 3-án Miskolcon sem, ahova élő nagykoncerttel érkezik. Horváth Tamás garantáltan beindítja a fesztivált, humoros, jó lendületű, pörgős zenéi megalapozzák a három nap hangulatát. Nekünk pedig nem lesz más dolgunk, csak táncolni, jól érezni magunkat és együtt énekelni a tömeggel a slágereket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában