PR cikk

2011.06.16. 10:15

Az „ablakdoktor” - Lepattogzott vagy kifakult az ablaka? Ráadásul a cug is áthúz rajta?

<div>Legszívesebben kidobná az egészet? Mielőtt&nbsp;meghozza a végleges döntést, érdemes előtte tájékozódni.</div>

Lepattogzott vagy kifakult az ablaka? Ráadásul a cug is áthúz rajta? Legszívesebben kidobná az egészet? Mielőtt meghozza a végleges döntést, érdemes elõtte tájékozódni. Ahhoz ugyanis, hogy ismét hõszigetelt, könnyedén

nyitható-zárható, és komfortos ablakai legyenek, nem kell kicserélni a régi fa nyílászárókat.

A Port Royal Kft. szakemberei az elmúlt évek tapasztalatai alapján jól tudják, hogy az esetek többségében fölösleges kicserélni a régi fa ablakokat. S nemcsak tudják ezt, segítenek is abban, hogy a nyílászárókat bontás és csere nélkül kiváló állapotba hozzák.

Munkájuk nyomán megszépül és és hõszigetelõ képessége ugyanolyan hatásfokú lesz, mint egy új ablaké!

Hogy érik el mindezt?

A külsõ vagy a belsõ ablakszárny régi vékony üvegeit egy fokozott hõszigetelésû termo üvegre cserélik. A szárnyakat a jelenleg legkorszerûbb szigetelési technológiával hermetikusan beszigetelik. A könnyed és súrlódásmentes nyitás és zárás érdekében beállítják, bepászítják a külsõ és a belsõ szárnyakat. Végezetül a külsõ és belsõ zárakat, kilincseket beállítják, szükség esetén kicserélik a megbízható zárás érdekében.

A felújítás után várható eredmény:

  • 25- 40 százalékkal csökkenő fűtési költséget írjatok már!
  • 10-30 százalékkal csökkenõ fûtési költség – A filtráció minimálisra csökken
  • A por és a hideg beáramlása megszûnik – Kevesebb klímahasználat nyáron
  • Az utcai zaj minimálisra csökken – Nagyfokú állag megóvás
  • Mindezt pedig úgy sikerül elérni, hogy nem változik a szerkezet külsõ és belsõ jellege, így műemléki védelem alatt álló épületeknél is tökéletes megoldást nyújt. Ráadásul az ingyenes helyszíni felmérés után is dönthet úgy, hogy mégiscsak új ablakokat szeretne!

    Ha új ablak kell? Nos, a Port Royal Kft. erre is kínál megoldást. Munkájuk során gyakran találkoznak ugyanis olyannyira elhanyagolt, korhadt fa ablakokkal, amiket már nem lehet megmenteni.

    Ez esetben kiváló minõségû borovi fenyõ nyílászárókat kínálnak ügyfeleiknek.

    A fa nyílászárók gyártása több évszázados múltra tekint vissza. Eme hagyományt ötvözve a mai kor műszaki lehetõségeivel és a korszerű technológiával olyan fa ajtók és ablakok gyártására nyílik lehetõség, ami garantálja a minõséget, a tartósságot és a speciális igényeknek is eleget tesz.

    A Port Royal Kft. fa nyílászárók széles választékát kínálja ügyfeleinek, egyedi kivitelben és méretben. Ráadásul az egyedi méretben való gyártás náluk nem jelent felárat. S mivel az általuk felhasznált anyag az esetek többségében három rétegben ragasztott, hossztoldott, kiváló minõségű borovi fenyõ, ám igény szerint vörösfenyõbõl, tölgyből vagy merantiból is készítenek nyílászárókat, így garantáltan mindenki megtalálja az otthonához leginkább megfelelő a ablakokat és ajtókat. Erről több ezer elégedett ügyfél tanúskodik!

    Érdeklődni:

    Szép Tamás Tel: 70/320-7021

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában