PR cikk

2011.04.12. 10:37

Az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségeiről rendez vállalkozói fórumot Miskolcon a NORDA

<p>Miskolc - 2011 áprilisában az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség (NORDA) vállalkozói fórumsorozatot szervez a régió három megyéjében.</p>

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2011. április 15-én 9.30-tól, Miskolcon, a Megyeházán rendezik meg az eseményt. A fórumok célja a régió vállalkozásainak tájékoztatása az Új Széchenyi Tervről, a pályázati lehetőségekről, valamint a projektekhez szükséges önerő előteremtésének lehetőségeiről. A részvétel online regisztrációhoz kötött, melyet a http://www.norda.hu/vallalkozoi-forumlinken tudnak megtenni a vállalkozások.

A vállalkozói fórum célja, hogy a régió vállalkozásai az Új Széchenyi Tervről, a pályázati lehetőségekrőlhiteles, pontos információkat; a pályázáshoz kapcsolódóan pedig szakszerű segítséget kapjanak. Mindezzel elősegítve azt, hogy a régió fejlesztési terveihez minél jobban illeszkedő és minél jobb minőségű pályázatok kerüljenek benyújtásra. Az Új Széchenyi Terv elérhető felhívásainak népszerűsítése mellett a fórumsorozat másik kiemelt témája az, hogy a projektekhez szükséges önerőt milyen forrásokból tudják biztosítani a vállalkozások. A pályázás során ugyanis a vállalkozások számára ez sokszor igen komoly problémát jelent. Számos esetben előfordul, hogy a pályázóknak azért kell lemondaniuk a részükre korábban megítélt támogatásról, mert a projektekhez szükséges önerőt nem tudják biztosítani. A fórumsorozat kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy ezekre a problémákra is megoldási lehetőségeket, hatékony segítséget, naprakész információkat kapjanak a vállalkozások. A kiírásokkal kapcsolatos tájékoztatást az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács elnöke, Becsó Zsolt, és az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség operatív igazgatója, Kormány Krisztián fogják nyújtani, míg a projektfinanszírozásról és hitellehetőségekről meghívott szakemberek fognak előadást tartani.

A fórumot 2011. április 15-én 09.30-tól tartják Miskolcon, a Megyeházán (Városház tér 1.).

Az eseményen a következő témájú előadások fognak elhangzani:

·     az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségei;

·     a Magyar Fejlesztési Bank hitelprogramjai, a projektfinanszírozás lehetőségei;

·     a kereskedelmi bankok hitellehetőségei valamint a vállalati hitelfelvételhez kapcsolódó legfontosabb feltételek;

·     a kockázati tőkebefektetés lehetőségei.

A fórumon való részvétel regisztrációhoz kötött, amelynek határideje 2011. április 14. 16 óra. Regisztráció az alábbi linkre kattintva lehetséges:

http://www.norda.hu/vallalkozoi-forum

További információ és tájékoztatás a fórummal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken kérhető a NORDA munkatársától:

Truckó Máté, Tel.: 46/504-460; E-mail: [email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában